Ce crede Emily Ratajkowski despre scandalul infidelitatii in care e implicat Adam Levine: „De ce dam vina pe femei pentru greselile barbatilor?”

1
De Maria Constantin
1 oct. 2022

Emily Ratajkowski considera ca a da vina pe modelul Sumner Stroh, care sustine ca a avut o aventura cu solistul trupei Maroon 5, este o dovada de misoginism.

La cateva ore dupa ce Adam Levine a negat ca a inselat-o pe Behati Prinsloo, sotia lui de opt ani, care este insarcinata, Emily Ratajkowski si-a spus parerea despre acest scandal intr-un mesaj postat marti pe TikTok, scrie People.

„Nu inteleg de ce continuam sa dam vina pe femei pentru greselile barbatilor, mai ales cand vorbim despre femei de 20 si ceva de ani care se combina cu barbati in pozitii de putere, care au de doua ori varsta lor”, a spus vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 50 minutes inside (@50inside)

Sara Foster crede ca Sumner Stroh e de vina

Ratajkowski, care a aparut alaturi de Levine in clipul video piesei „Love Somebody” a trupei Maroon 5 din 2013, a depus la inceputul lunii cererea de divort de producatorul de film Sebastian Bear-McClard. Cei doi au fost casatoriti timp de doi ani si, potrivit unor surse, s-au despartit fiindca el a fost infidel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

„Cred ca o problema uriasa in cultura noastra este acum ca doar spunem ‘Oh, barbatii sunt ingrozitori, dar asa sunt ei’. Nu-i tragem la raspundere cu adevarat si apoi dam vina pe femei si le cerem lor sa-si schimbe comportamentul, in loc sa le spunem barbatilor sa-si schimbe ei comportamentul. Asta e sexism. E misoginie clasica. Punct”, a spus Ratajkowski intr-o alta inregistrare postata pe TikTok.

@emrata #stitch with @sarasadmomfoster ♬ original sound – Emrata

Ambele postari au venit ca raspuns la un mesaj video al actritei Sara Foster, in care ea il numea pe Levine „un mare porc”, acuzand-o totodata pe Sumner Stroh ca „le-a adus femeilor o faima proasta”.

„Ii urasc pe cei care insala. Familia mea a fost distrusa de infidelitate cand eram copil”, a spus Sara, fiica producatorului muzical David Foster si a fostei lui sotii, Rebecca Dyer. Cei doi au divortat in 1984.

„Femeia asta care a facut inregistrarea pretinde ca n-a fost vina ei? Nu ne pare rau pentru tine. Stiai ca omul asta e insurat, bun, si te-ai bagat. Puteai simplu sa-i ignori mesajele. Stiai ca e insurat”, i-a transmis ea lui Stroh.

Emily Ratajkowski si Sara Foster nu sunt singurele vedete care s-au pronuntat in privinta scandalului Levine. „Urasc faza cu ‘Vom trece peste asta’ din partea unui barbat. Nu vorbi pentru ea. Ai facut destul”, a scris pe Twitter actrita Chrishell Stause.

Levine si-a pus cenusa in cap

Problema lui Levine a iesit la iveala la inceputul saptamanii trecute, cand Stroh a spus, intr-o inregistrare video virala, ca a avut o relatie de un an cu cantaretul american. Ea nu a oferit detalii despre momentul in care a inceput aventura, dar a postat cateva capturi de pe Instagram si o insemnare din aprilie dupa ce a sugerat ca relatia lor s-a incheiat.

Artistul a rupt marti tacerea: „Se spun multe despre mine acum si vreau sa fiu clar. Am gresit cand am vorbit cu altcineva in locul sotiei mele in orice maniera flirtanta. Nu am avut o aventura, insa cu toate acestea am intrecut limita intr-o perioada regretabila din viata mea.”

Adam Levine si-a inselat sotia si voia sa isi boteze copilul cu numele amantei

„In anumite circumstante a devenit nepotrivit (comportamentul sau, n.r.). M-am ocupat de asta si am facut pasi proactivi pentru a rezolva asta cu familia mea. Sotia si familia mea sunt tot ce am mai de pret pe lumea asta. Sa fiu atat de naiv si de prost sa risc singurul lucru care conteaza pentru mine a fost cea mai mare greseala pe care am facut-o vreodata. Nu voi mai face asta niciodata. Nu o voi mai face din nou. Imi asum toata responsbilitatea. Vom trece peste asta. Si o vom face impreuna”, a continuat el.

O sursa a declarat pentru People ca Prinsloo „este dedicata 100% familiei ei” in aceasta perioada grea. „El a recunoscut ca a inselat-o si ca a gresit. A admis ca a actionat ca un idot. Adam e foarte constient de sentimentele ei. Incearca sa faca tot ce este mai bine pentru a imbunatati lucrurile. Nu si-a dorit niciodata divortul”, a spus aceasta.

O alta sursa din anturajul starului ca spus ca „fiecare casnicie are provocarile sale, dar Adam stie ca aceasta a fost o greseala. Ii este devotat lui Behati si vrea sa faca lucrurile sa mearga.”

Prinsloo (34 de ani) si Levine ( 43 de ani) sunt parintii a doua fetite, Dusty Rose (sase ani) si Gio Grace (patru ani). Cuplul asteapta acum al treilea copil.

Foto: depositphotos.com