Barbatii care nu au inselat niciodata: care sunt acele lucruri care ii fac sa ramana fideli?

1
De Alice Papuc
5 nov. 2023

Care este „secretul” care ii face pe barbati sa ramana fideli?

Da, exista barbati care nu au inselat niciodata. Exista barbati care sunt fideli doar unei femei si aleg sa ramana alaturi de aceasta pana la sfarsit. Iata care sunt motivele pentru care barbatii nu cedeaza anumitor tentatii si aleg sa ramana fideli in relatia lor de cuplu!

5 lucruri neasteptate care pot conduce la despartire, conform specialistilor

Modul in care au fost crescuti

Cand un barbat a crescut cu anumite valori, ii este dificil sa se desprinda de ele. Pur si simplu, acesta este modul in care el stie ca trebuie sa actioneze.

La polul opus, exista si barbati care au crescut intr-o familie in care au fost martori ai infidelitatii. In momentul in care un barbat vede care sunt consecintele infidelitatii asupra unei familii, poate ajunge sa simta ca nu vrea sa treaca niciodata prin acest lucru. Astfel, ramane fidel partenerei sale.

Ce poti afla despre un barbat din relatia pe care o are cu mama lui

Doar gandul la infidelitate le provoaca anxietate

“Anxietatea coplesitoare nu este deloc sexy”, conform anumitor barbati. Teama de a fi prinsi, de a duce o viata dubla si de a se afla intr-o minciuna permanenta fac inselatul sa nu mai fie la fel de “palpitant” si dezirabil. Astfel, exista si barbati care prefera sa lucreze la relatia lor alaturi de partenera si sa obtina, impreuna, ceea ce isi doresc.

Sunt iubiti exact asa cum sunt

Nu totul este despre intimitate. Bineinteles, aceasta este extrem de importanta, dar exista si alte lucruri care ii fac pe barbati fideli si dedicati relatiei lor. Faptul ca se simt apreciati si iubiti exact asa cum sunt, faptul ca nu trebuie sa se ascunda pentru a fi pe placul partenerei conteaza mai mult decat te-ai astepta. Toate aceste lucruri ii fac sa nu isi doreasca sa fie alaturi de altcineva si sa isi iubeasca partenera mai mult ca oricand.

10 lucruri simple pe care le poti face pentru a fi o partenera generoasa

Le place viata de familie

Da, exista si barbati care sunt impliniti atunci cand au o familie frumoasa si fericita. Exista barbati care isi doresc o casa, o sotie, o familie in adevaratul sens al cuvantului. Acestia sunt fericiti cand reusesc sa construiasca alaturi de tine si nu ar da acest lucru pentru nimic in lume.

Inselatul presupune “prea multa munca”

De la costuri financiare, pana la timp, energie si implicare. Toate aceste lucruri ii pot face pe barbati sa nu se mai gandeasca la ideea de a avea o aventura extraconjugala, alegand astfel fidelitatea.

Foto: freepik.com