Emily Ratajkowski si-a facut doua inele de divort din cel de logodna: demonstratie de forta si independenta

1
De Maria Constantin
30 mart. 2024

Vedeta stie cum sa transforme diamantele in… mai multe diamante. Ea a scos din dulapul sau una dintre cele mai sentimentale bijuterii si a transformat-o intr-o declaratie de forta si independenta.

Emily Ratajkowski si-a prezentat pe Instagram noile ei inele de divort. S-a aflat apoi ca ea a folosit inelul de logodna cu fostul sau sot Sebastian Bear-McClard, de care a divortat in 2022, pentru a face doua noi inele care semnifica libertatea sa regasita, scrie Bustle.

Vedeta a postat un grupaj de fotografii care arata noile bijuterii create de designerul Alison Lou care a ajutat-o in aceasta transformare.

Intr-un nou interviu, Ratajkowski a spus pentru Vogue ca noile inele reprezinta evolutia sa personala dupa despartire. „Nu cred ca o femeie ar trebui sa-si piarda diamantele doar pentru ca pierde un barbat”, a spus ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Ea a adaugat ca ideea i-a venit dupa ce a citit un eseu scris de Stephanie Danler, „The Unravelers”, despre un inel al bunicii sale care includea fiecare piatra pretioasa montata pe inelele din casniciile precedente. „Mi-a placut ideea unui inel care sa reprezinte fara rusine numeroasele vieti pe care le-a trait o femeie”, a spus Ratajkowski.

Si Rihanna a fost o sursa de inspiratie – in special bijuteria in valoare de 500.000 de dolari pe care cantareata o detine. „Am fost foarte inspirata de inelul cu diamanta roz al Rihannei. Mi-a placut ideea ca fosta mea verigheta sa ajunga pe degetul mic”, a spus vedeta.

Supermodelul Emily Ratajkowski este imaginea noii campanii Jenny Fairy

Emily Ratajkowski s-a logodit cu Bear-McClard in februarie 2018, cand a primit un inel simplu de aur. Ea a primit un inel de logodna dupa patru luni. Ratajowski si-a prezentat inelul pe Instagram in iunie 2018, o piesa de aur cu doua pietre asezate una langa alta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Intrucat a primit inelul de logodna patru luni mai tarziu, Ratajkowski a avut suficient timp sa se implice in procesul de design pentru a se asigura ca va primi ceea ce dorea.

„Ne-a placut ideea cu doua pietre in loc de una si am petrecut mult timp privind inele cu multe pietre pentru inspiratie”, a spus ea atunci pentru Vogue. „La un moment dat, a inclus un rubin ca piatra secundara, dar in cele din urma ne-a placut ideea feminitatii formei de para (…)”, a dezvaluit ea.

Foto: Instagram/Emily Ratajkowski