Adam Levine si-a inselat sotia si voia sa isi boteze copilul cu numele amantei

1
De Georgiana Dorobantu
21 sept. 2022

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, este acuzat ca a inselat-o pe sotia sa, modelul sud-african Behati Prinsloo.

O femeie pe nume Sumner Stroh a facut dezvaluirea pe TikTok. Ea sustine ca a avut o aventura cu starul pop si a facut acest anunt la o saptamana dupa ce cuplul a anuntat ca mai asteapta un copil impreuna. Ei mai au doua fiice.

„Am avut o aventura cu un barbat care este casatorit cu un model Victoria’s Secret”, a spus Sumner.

„La acea vreme eram tanara, eram naiva. Si, sincera sa fiu, m-am simtit exploatata. Nu eram cunoscuta ca acum. Deci eram in mod clar usor de manipulat”, a declarat femeia, care in prezent este influencer.

„Maroon 5 se aude peste tot. Deci sunt sigura ca stiti cine este Adam Levine. Adam si cu mine am fost impreuna timp de aproximativ un an si dupa ce am incetat sa mai vorbesc cu el o perioada de timp, acesta este modul in care el a intrat din nou in viata mea”, a continuat Sumner.

Tom Brady trebuie sa aleaga, iar miza e uriasa: fotbalul sau casnicia cu Gisele Bündchen

Modelul de pe Instagram a aratat apoi un mesaj privat pe care l-a primit de la Levine, in care acesta o intreba daca este in regula sa-i puna viitorului sau copil numele ei.

Adam Levine si sotia sa, Behati Prinsloo, asteapta al treilea copil

„OK, intrebare serioasa. Voi mai avea un copil si daca este baiat vreau sa il numesc Sumner. Este OK pentru tine? Foarte serios!”, scria in mesajul primit de model.

Dupa ce a citit mesajul, Sumner spune ca a simtit „ca ar trebui sa fiu in iad in acest moment.”

Ea a mai declarat ca nu a vrut niciodata sa faca povestea publica, stiind care sunt „implicatiile faptului ca sunt model pe Instagram”, precum si alte „stereotipuri” asociate cu viata de influencer.

Blake Lively este insarcinata. Actrita si sotul sau, Ryan Reynolds, asteapta al patrulea copil

In ceea ce priveste motivul pentru care a dezvaluit totul, ea a declarat ca a trimis cateva capturi de ecran cu mesajele unor prieteni.

„Am fost nesabuita si am trimis capturi de ecran unor prieteni in care credeam ca pot avea incredere, iar unul dintre ei a incercat sa le vanda unui tabloid”, a spus ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sumner Stroh (@sumnerstroh)

„Sunt constienta ca oamenii vor incerca sa umple golurile cu multe presupuneri false. Nu simt ca ii fac cuiva un favor, avand in vedere maniera in care se desfasoara lucrurile, dar in cele din urma, odata iesit la suprafata, adevarul poate aduce lucruri bune”, a mai spus Sumner pe Instagram Story, citata de People.

Alte trei femei sustin ca au primit propuneri indecente din partea lui Adam Levine

Alte trei femei sustin ca au vorbit prin mesaje private cu artistul american, care le-a facut propuneri indecente, potrivit Daily Mail.

„Se spun multe despre mine in aceste momente si vreau sa lamuresc totul. N-am gandit prea bine atunci cand am ales sa vorbesc cu oricine, intr-un fel ce se poate interpreta ca flirt. Nu am avut o aventura, insa am trecut o limita, iar totul s-a petrecut intr-o perioada regretabila din viata mea”, a spus Levine intr-un mesaj postat pe retelele de socializare.

Bradley Cooper si Irina Shayk incearca sa isi refaca relatia, la 3 ani de la despartire. Mai vor un copil impreuna

„In anumite cazuri este nepotrivit. Trebuie sa recunosc asta si sa iau masuri pentru a remedia totul impreuna cu familia mea. Sotia si familia mea reprezinta totul pentru mine. Sa fiu naiv si tampit incat sa risc tot ce conteaza a fost cea mai mare greseala pe care puteam sa o fac. Si n-o voi mai face vreodata. Imi asum responsabilitatea, vom trece prin asta. Vom trece prin asta impreuna!”, a adaugat solistul Maroon 5.

Adam Levine si Behati Prinsloo s-au casatorit in anul 2014, dupa o relatie de doi ani. Ei au impreuna doua fiice – Dusty Rose, de sase ani, si Gio Grace, de patru ani – si mai asteapta un copil.

Foto: depositphotos.com