Tom Brady trebuie sa aleaga, iar miza e uriasa: fotbalul sau casnicia cu Gisele Bündchen

1
De Maria Constantin
21 sept. 2022

Gisele Bündchen si Tom Brady inca n-au ajuns la un numitor comun in privinta deciziei fotbalistului american de a-si relua cariera.

Bucuria fostului supermodel nu a durat prea mult: la sase saptamani dupa ce sotul ei si-a anuntat retragerea din activitate, acesta s-a intors pe terenul de fotbal. Decizia ar putea sa-l coste scump pe Tom Brady – o sursa a declarat recent ca daca acesta nu va fi ultimul lui sezon in NFL, liga profesionista de fotbal american, atunci il paste divortul.

Fostul star al celor de la New England Patriot „stie ca acesta e ultimul lui sezon… daca vrea sa ramana insurat”, a spus o sursa pentru OK! Magazine, adaugand ca in ciuda revenirii lui Tom pe teren, cuplul inca este unit.

Totusi, Tom este constient ca nu poate sa faca doar ceea ce ii place lui, iar la un moment va trebui sa se impace cu ideea retragerii.

„Au stabilit amandoi ca se va retrage, apoi el a ales sa se intoarca. Ea a spus ca au vorbit despre asta, dar el s-a razgandit inainte ca ei sa discute mai mult despre acest lucru”, a spus sursa.

„Ea nu uraste faptul ca el joaca fotbal, dar in mod sigur nu este de acord cu modul in care si-a gestionat revenirea. El stie bine asta si incearca sa regleze cat mai bine lucrurile”, a adaugat persoana apropiata cuplului.

Aceasta a mai spus ca in acest moment Tom Brady isi da seama ca nu mai poate intinde coarda prea mult si va trebui sa-si duca sezonul la capat, sa se bucure de familia lui cat de mult poate si apoi sa se retraga la finalul campionatului.

Tom Brady si Gisele Bündchen au o problema de cuplu: Ea a facut un sacrificiu, acum e randul lui

Brady a anuntat in februarie ca renunta la activitatea sportiva.

Dupa ce si-a facut revenirea in NFL, starul nu a confirmat inca daca se va retrage la sfarsitul sezonului actual. El a spus in episodul de luni al emisiunii sale de radio „Let’s Go” ca deocamdata „ia fiecare zi una dupa alta si va evalua tot ce va urma”.

Situatia o agaseaza pe Gisele Bündchen, vedeta exprimandu-si frustrarea intr-un interviu recent. „Evident, am grijile mele – e un sport foarte violent si am copii, as vrea ca el sa fie mai prezent”, a spus ea.

„Sigur ca am vorbit iar si iar cu el. Dar, pana la urma, simt ca fiecare trebuie sa ia o decizie cat mai buna pentru el. Si el trebuie sa-si urmeze bucuria”, a spus ea.

Tom Brady si Gisele Bündchen s-au casatorit in 2009. Ei au un baiat, Benjamin (11 ani), si o fetita, Vivian (8 ani). Fotbalistul american mai are un fiu, Jack (14 ani), cu fosta lui partenera, actrita si modelul american Bridget Moynahan.

Foto: depositphotos.com