Gisele Bündchen si-a facut o operatie estetica si a regretat imediat

1
De Maria Constantin
13 ian. 2023

Fostul supermodel brazilian a dezvaluit ca in 2015 a facut o operatie estetica de marire a sanilor, decizie pe care a regretat-o la scurt timp.

Si-a facut aparitia in lumea modei in 1997, intr-un show semnat de Alexander McQueen. Un an mai tarziu, a aparut pe coperta revistei Vogue. Gisele Bündchen a inlocuit look-ul sic al anilor ’90 cu unul atletic si sexy si s-a consacrat in lumea modei cu imaginea „sanilor brazilieni”, primind un contract record de 25 de milioane de la Victoria’s Secret.

La 20 de ani de atunci, dupa ce a nascut doi copii, Benjamin si Vivian, alaptandu-i peste 18 luni, vedeta a dezvaluit ca a observat atunci ca sanii ei nu mai erau la fel de mari ca inainte si erau usor neuniformi, scrie People.

„Am fost mereu apreciata pentru corpul meu si am simtit ca oamenii aveau de la mine asteptari pe care nu le mai puteam oferi”, a spus vedeta in varsta de 38 de ani intr-un interviu publicat saptamana trecuta.

„M-am simtit foarte vulnerabila, fiindca puteam face sport, puteam sa mananc sanatos, dar nu puteam schimba faptul ca ambii mei copii preferau mai mult sanul stang decat pe cel drept. Tot ce-mi doream era ca ei sa fie egali si lumea sa nu mai comenteze despre asta”, a continuat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

In cartea sa biografica, „Lessons: My Path to a Meaningful Life”, scrisa in stilul unui jurnal, Bündchen dezvaluie ca in 2015 ea a mers in secret la o clinica estetica si a facut o operatie de marire a sanilor, decizie pe care a regretat-o, insa, imediat.

„Cand m-am trezit, m-am intrebat ce am facut. Simteam ca traiam intr-un corp pe care nu-l cunosteam. In primul an am purtat bluze largi fiindca ma simteam inconfortabil”, a spus ea.

Cine e barbatul atragator cu care Gisele Bundchen a iesit in oras dupa divortul de Tom Brady

A ajutat-o mult, in schimb, faptul ca fostul ei sot, jucatorul de fotbal american Tom Brady (41 de ani), a sustinut-o. „El mi-a zis ‘Te iubesc orice ar fi’ si ca arat minunat. Asta a fost clar o alta lectie: ce nu te omoara te face mai puternic. Dar imi doresc sa fi invatat asta intr-un mod diferit”, a marturisit ea.

Gisele a vorbit in interviul mentionat si despre atacurile de panica si gandurile despre sinucidere cu care s-a confruntat, precum si despre stresul mariajului si al cresterii copiilor. „Lucrurile pot arata perfect pe dinafara, dar n-ai idee ce se intampla de fapt”, a subliniat ea.

„Am simtit ca poate e timpul sa impartasesc cateva dintre vulnerabilitatile mele, iar asta m-a facut sa realizez ca, dupa tot ce am trait, n-as schimba nimic niciodata, fiindca eu cred ca sunt cine sunt gratie acestor experiente”, a adaugat fostul supermodel.

Foto: depositphotos.com