Gisele Bündchen e din nou indragostita dupa divortul de Tom Brady: „A inceput ca o prietenie”

1
De Teodora Tirca
22 feb. 2024

Supermodelul a avut parte de multe transformari pe plan personal in ultimele luni. Dupa multa suferinta, se pare ca iubeste din nou.

Gisele Bündchen si Joaquim Valente ies impreuna din iunie anul trecut, confirma publicatia People.

„Amandoi iau lucrurile incet. Au inceput mai intai ca prieteni. Ea tine foarte mult la intimitate si a vrut sa pastreze tacerea in timp ce se cunoasteu mai bine”, a declarat o sursa pentru People.

Gisele Bündchen „il adora si are incredere incredere in el”, mai spune sursa despre Joaquim Valente, care este instructor de Jiu-Jitsu: „Au o relatie profunda”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de New York Post (@nypost)

O a doua sursa a confirmat ca sentimentele lor s-au dezvoltat incet, de-a lungul timpului, dupa ce au avut initial o relatie platonica.

„El a fost un mare sprijin pentru Gisele in timp ce a trecut prin divort. Prietenia lor a devenit romantica abia dupa divort”. Sursa adauga: „Joaquim este un tip grozav. Este cu picioarele pe pamant, bun si ambitios. Gisele a ezitat sa iasa la intalniri dupa divort. A fost foarte firesc pentru ea sa petreaca timp cu Joaquim.”

Adele spune ca nu ii place sa fie celebra. Cantareata s-a suparat ca a fost filmata fara acordul ei

Potrivit sursei exclusive, vedetei „ii place faptul ca el este brazilian” ca si ea.

„Provin din medii similare. Amandoi au parasit Brazilia foarte tineri. Amandoi si-au creat vieti uimitoare in SUA. Amandoi iubesc Miami, dar le place sa calatoreasca. Tin in egala masura la un stil de viata sanatos. Gisele e intr-un moment grozav acum. Este fericita si se bucura de viata. Joaquim este perfect pentru ea”, spune sursa pentru People.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Page Six (@pagesix)

In ianuarie 2023, Bündchen si Valente „au petrecut mult timp unul cu celalalt” si chiar si-au facut vacanta impreuna in Costa Rica de mai multe ori, dar nu au depasit limitele prieteniei in acel moment.

Ea a fost vazuta pentru prima data cu profesionistul jiu-jitsu in Costa Rica in noiembrie 2022.

Bündchen si fostul ei sot, starul NFL Tom Brady, au initiat divortul pe 28 octombrie 2022, dupa 13 ani de casnicie.

Fostul cuplu are doi copii – fiul Benjamin Rein, 14 ani, si fiica Vivian Lake, 11 ani. Brady mai are un fiu, Jack, in varsta de 16 ani, dintr-o relatie anterioara.

Intr-un interviu exclusiv pentru People din luna septembrie, Gisele a declarat ca isi acorda prioritate.

„Cand te simti bine cu tine, esti o mama mai buna, esti o prietena mai buna, esti mai calma, mai rabdatoare, mai iubitoare si mai asumata. Deci nu te simti niciodata vinovata pentru ca iti acorzi prioritate. Asta inseamna sa te iubesti si sa-i iubesti pe oamenii din jurul tau, care vor fi afectati de cum te simti. Pentru ca daca esti la pamant, toti cei care te iubesc sufera”, a spus ea.

Foto: depositphotos.com