Gisele Bundchen a vorbit pentru prima data despre divortul de Tom Brady: „A fost moartea visului meu”

1
De Georgiana Dorobantu
23 mart. 2023

Gisele Bundchen a vorbit pentru prima data despre divortul de fotbalistul american Tom Brady, spunand despre despartire ca a fost „moartea visului ei”.

Ea a negat zvonurile potrivit carora i-a dat un ultimatum lui Brady, fortandu-l sa aleaga intre relatia lor si cariera lui sportiva.

Intr-un interviu pentru Vanity Fair, supermodelul in varsta de 42 de ani a spus ca speculatiile despre despartirea sa de Tom, in varsta de 45 de ani, au fost „foarte dureroase”, adaugand ca intotdeauna si-a dorit ca „toate visurile lui sa se indeplineasca”.

„Daca exista o persoana careia ii doresc sa fie cel mai fericit om din lume, este el”

„L-am sustinut intotdeauna, si voi face asta pentru totdeauna. Daca exista o persoana careia ii doresc sa fie cel mai fericit om din lume, este el, credeti-ma. Vreau ca el sa reuseasca si sa obtina tot ce vrea. Vreau ca toate visele lui sa devina realitate. Asta imi doresc, sincer, din adancul inimii”, a declarat Gisele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Ea a negat cu vehementa faptul ca divortul lor ar fi avut vreo legatura cu decizia lui Tom de a reveni in sport, dupa ce anuntase ca se retrage. Motivul divortului lor dupa 13 ani de mariaj, spune modelul brazilian, este faptul ca „au evoluat diferit” si au realizat ca isi doresc lucruri diferite.

Gisele Bündchen si-a facut o operatie estetica si a regretat imediat

„Uneori crestem impreuna, alteori separat. Cand aveam 26 de ani si el avea 29 de ani ne-am intalnit, ne-am dorit o familie, ne-am dorit sa facem lucruri impreuna. Pe masura ce a trecut timpul, am realizat ca ne doream lucruri diferite, iar acum am avut o decizie de luat. Asta nu inseamna ca nu iubesti acea persoana. Inseamna doar ca daca vrei sa fii autentic si sa traiesti cu adevarat viata pe care ti-o doresti, trebuie sa o faci alaturi de cineva care vrea cam aceleasi lucruri. Este un dans, un echilibru”, a dezvaluit supermodelul.

Gisele, a carei cariera a luat din nou avant dupa despartirea de Tom, a negat zvonurile potrivit carora ar fi fost „impotriva fotbalului”, spunand ca ii placea sa-l vada pe fostul sau sot pe teren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Cei doi si-au finalizat divortul in octombrie anul trecut si au anuntat public despartirea printr-o postare pe retelele de socializare.

Dupa despartire, au aparut intial zvonuri ca Gisele ar avea o relatie cu instructorul sau de jiujitsu, Joaquim Valente, ulterior cu miliardarul Jeffrey Soffer, fostul sot al modelului Elle Macpherson. Dar ea insista ca nu a avut o relatie romantica cu niciunul dintre cei doi.

Cine e barbatul atragator cu care Gisele Bundchen a iesit in oras dupa divortul de Tom Brady

„Cred ca in acest punct, din pacate, pentru ca sunt divortata, ma vor asocia cu oricine”, a declarat ea in interviul pentru Vanity Fair.

Gisele spune ca este mai putin interesata de partea romantica si ca se concentreaza pe doua aspecte principale din viata ei: rolul de mama pentru cei doi copii si sai si ai lui Brady – Benjamin si Vivian – dar si cariera ei in lumea modei, pe care a lasat-o in plan secund timp de multi ani pentru a sustine cariera in fotbal a sotului ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

La scurt timp dupa divort, modelul a aparut deja intr-o campanie pentru Louis Vuitton, intr-una pentru brandul de incaltaminte Arezzo si intr-un pictorial pentru editia din Italia a revistei Vogue.

In timpul mariajului cu Brady, Gisele a luat o pauza in cariera ei de succes, mutandu-se din New York in Boston, apoi in Tampa, acolo unde fostul sau sot avea contract cu echipele de fotbal american Patriots, respectiv Buccaneers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

In ciuda faptului ca si-a lasat cariera in plan secund, ea insista ca nu regreta deloc alegerea sa de a fi mama si sotie dedicata.

„Stiti cat de recunoscatoare sunt ca am avut acel timp pentru mine? Mi-am alaptat copiii pana cand au avut aproape doi ani. Ii duceam intotdeauna la scoala, in fiecare zi. Le pregateam micul dejun, pranzul… eram acolo”, a dezvaluit ea.

Foto: Instagram/Gisele Bunchen