Cindy Crawford a criticat-o pe Oprah Winfrey pentru cum a tratat-o la inceputul carierei: „Parca eram un bun mobil”

1
De Georgiana Dorobantu
21 sept. 2023

Cindy Crawford a criticat-o pe Oprah Winfrey pentru modul in care a decurs interviul lor din anul 1986, in care celebra moderatoare TV i-a cerut modelului, care atunci avea 20 de ani, sa isi arate corpul.

Supermodelul in varsta de 57 de ani a vorbit despre acea interactiune in noul serial documentar Apple TV+ despre supermodelele din anii ’90. Serialul „The Super Models” va include nume importante din industria modei, precum Naomi Campbell, Linda Evangelista si Christy Turlington, care vor vorbi deschis despre experientele ca modele de top.

Insa inainte de a deveni o celebritate, Cindy a fost prezentata natiunii in prima aparitie la emisiunea The Oprah Winfrey Show alaturi de John Casablancas, reprezentantul agentiei Elite Modeling.

„Parca eram un bun mobil sau un copil. Vazuta, dar nu auzita”

In secventa aratata in documentar, Oprah poate fi auzita prezentand-o pe Cindy: „A avut intotdeauna acest corp? Ridica-te putin. Asta numesc eu corp!”.

Trucul de ingrijire a parului pe care Cindy Crawford isi doreste sa-l fi stiut in tinerete

Cindy se ridica si zambeste stanjenita in timp ce permite audientei si publicului de acasa sa-i analizeze silueta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford)

Reflectand asupra felului in care s-a simtit atunci, Cindy a spus: „Parca eram un bun mobil sau un copil. Vazuta, dar nu auzita”.

„Daca privesti situatia prin perspectiva de azi, reactia lui Oprah este ceva de genul ‘Ridica-te si arata-mi corpul tau. Arata-ne de ce meriti sa fii aici. In acel moment nu am realizat si vazand din nou mi-am spus ‘Doamne, nu a fost deloc OK. In special din partea lui Oprah!'”, a spus Cindy in documentar, citata de Mail Online.

Clipul a fost disponibil pe canalul de YouTube al lui Oprah pana in seara de marti, 19 septembrie, cu cateva ore inainte ca documentarul sa se lanseze.

In filmare, Oprah i-a adresat cateva intrebari lui John, care raspundea in locul lui Cindy.

Cand Oprah l-a intrebat daca agentia i-a asigurat modelului o perioada de training, acesta a raspuns: „Cu Cindy a fost mai mult o chestiune psihologica pentru ca nu era sigura daca isi doreste sa fie model. Dar putin cate putin, ambitia ei a crescut. A obtinut senzatia – si pot sa o spun aici in aceasta emisiune – ca daca isi doreste poate fi numarul unu in aceasta industrie”.

Protectia solara pigmentata pe care o recomanda Cindy Crawford: „Are efect de filtru pe piele”

Predictia lui Casablancas s-a adeverit, dar in documentarul lansat recent Cindy a vorbit despre cat de mult a muncit la inceputul carierei.

Cindy Crawford a dezvaluit ca i se intampla des sa lesine de foame in timpul sedintelor foto epuizante

„Aveam 20 de ani, renuntasem la facultate pentru a fi model in Chicago si era grozav. Castigam 1000 de dolari pe zi”, a declarat supermodelul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford)

„Era un fotograf principal, Victor Skrebneski, iar el era ca un peste mare intr-un iaz mic. Victor era cu siguranta un mentor in industria modei, iar cand Victor spunea sa nu te misti, nu te miscai”, a continuat Cindy.

„Am lesinat acolo de mai multe ori. In special inainte de pranz, lesinai si cadeai. Iar ei te ridicau si o luai iar de la capat”, a marturisit vedeta.

Foto: Instragram/Cindy Crawford; Instagram/Oprah Daily