Adele, fermecata de iubitul ei, Rich Paul: „E prima oara cand ma iubesc pe mine si sunt iubita de cineva“

1
De Maria Constantin
17 nov. 2021

Vedeta a discutat cu Oprah Winfrey despre relatia sa cu impresarul sportiv Rich Paul.

Adele a fost foarte sincera cu Oprah in privinta vietii sale private. Castigatoarea a 15 premii Grammy a vorbit in emisiunea „One Night Only”, transmisa duminica de postul american de televiziune CBS, despre relatia sa cu Rich Paul.

„E foarte haios. O, e asa de amuzant, e haios, da. Si foarte destept. Stii, e foarte, foarte destept. E incredibil sa-l vad facand ceea ce face. Si toata usurinta cu care o face. A fost foarte usor”, a spus ea despre agentul in varsta de 39 de ani.

Adele a marturisit cat de speciala este aceasta relatie pentru ea: „E prima oara cand ma iubesc pe mine si cand sunt iubita de cineva.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

„Tine de timp. Dar e interesant sa vad ce reactie voi avea la orice ma supara acum, cand ma simt mai sigura pe mine si vorbesc public despre relatia mea”, a adaugat ea.

Influenta pozitiva a fostului sot

Adele a vorbit cu Winfrey (67 de ani) si despre divortul de Simon Konecki. Ea a dezvaluit ca s-a lasat de baut dupa ce a trecut prin aceasta despartire. „Cand mi-am dat seama ca am mult de lucru in privinta mea, am incetat sa mai beau si m-am apucat sa lucrez la o multime de lucruri care sa ma tina pe linia de plutire”, a spus cantareata, adaugand ca fostul sot a avut o influenta pozitiva asupra sa in timpul casniciei lor.

„Cred ca Simon mi-a salvat, probabil, viata, sa fiu sincera. A venit intr-un moment in care stabilitatea pe care el si Angelo (fiul lor, n.r.) mi-au oferit-o nu mi-ar fi putut-o da nimeni, mai ales in acea perioada din viata mea. Eram asa de tanara si cred ca eram cam pierduta in toate. El a intrat in relatia cu mine si a fost stabil. Cea mai stabila persoana din viata mea pana la un punct, chiar si acum am incredere totala in el”, a dezvaluit Adele.

Adele vrea mai multi copii

Cantareata britanica a vorbit cu Oprah si despre fiul ei, Angelo, in varsta de noua ani, care a insotit-o pentru prima oara la un concert. Adele a spus ca tot ce isi doreste este ca el sa fie „un om bun si fericit”: „Nu astept altceva de la el. Nu ma intereseaza ce cariera va avea, cata vreme este pasionat de ceea ce face si este fericit.”

Vedeta nu exclude posibilitatea de a mai avea copii in viitor: „Mi-ar placea sa am mai multi copii. N-ar fi sfarsitul lumii daca n-as avea, fiindca il am pe Angelo, dar da, asa cred”, a dezvaluit ea.

Cat de norocos poate fi un tip

Adele a sustinut un concert special la Griffith Observatory din Los Angeles, in fata unui public select, printre care s-au numarat staruri precum Drake, Selena Gomez, Leonardo DiCaprio, Kris Jenner, Ellen DeGeneres, Gayle King, James Corden, Lizzo, Gabrielle Union, Dwyane Wade si Melissa McCarthy, relateaza People.

Artista si-a inceput recitalul cu piesa „Hello”, despre care i-a spus lui Oprah ca este de obicei melodia cu care isi deschide concertele. „Ar fi un pic ciudat daca as canta-o la jumatatea concertului, stii?”, a spus ea. „Este inceputul cautarii mele si inca nu mi-am dat seama ce ar trebui sa fac pentru asta”, a spus ea. „Cand am scris-o, era o oda adresata mie, e despre atunci cand eram mica si cand am crescut, ceva de genul asta. E doar o piesa care spune ca inca sunt aici. Inca exist in fiecare aspect al vietii mele”, a continuat vedeta.

Adele: „Stiu ce vreau. Si stiu foarte bine ce NU vreau.”

Adele a interpretat si piese noi de pe urmatorul album, „30”, care va fi lansat pe 30 noiembrie, precum si hituri din albume anterioare, precum „When We Were Young,” „Someone Like You” si „Rolling in the Deep”.

Cu putin timp inainte de emisiunea de duminica, Adele a scris pe Twitter ca nu a fost niciodata atat de emotionata. „A fost cea mai frumoasa sala in care am cantat vreodata”, a mentionat despre Griffith Observatory.

„Va multumesc tuturor celor care ati facut posibil asa ceva. Si lui Oprah pentru ca mi-a permis sa-mi spun povestea intr-un cadru sigur. Totul a fost coplesitor, m-am uitat de doua ori si am plans de fiecare data”, a scris ea.

„A fost greu de imaginat ca voi canta iar pe scena dupa un astfel de carusel din ultimii ani si cu pandemia. Faptul ca am reusit si am cantat noile mele piese m-a facut sa am un milion de senzatii in acelasi timp!”, a continuat artista.

Rich Paul a sarbatorit si el momentul cu primul sau mesaj pe Instagram despre iubita lui, postand o fotografie cu Oprah Winfrey. „Ce norocos poate fi un tip”, a scris agentul intr-un hashtag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Paul (@richpaul)

De cand sunt impreuna Adele si Paul

Adele a facut publica relatia cu impresarul sportiv pe contul ei de Instagram in septembrie, la cateva luni dupa aparitia zvonurilor pe aceasta tema. O sursa a declarat in iulie pentru People ca ei erau impreuna de cateva luni.

Intr-un interviu publicat in octombrie de Vogue, vedeta a dezvaluit ca ea si Paul au inceput sa se intalneasca la inceputul acestui an, dupa ce s-au cunoscut la o petrecere, in 2019.

Foto: Instagram/@adele