Adele si Rich Paul s-au casatorit. Cantareata ar fi confirmat vestea intr-o emisiune

1
De Georgiana Dorobantu
22 nov. 2023

Adele a confirmat zvonurile ca s-a casatorit cu impresarul sportiv Rich Paul.

Cuplul s-ar fi casatorit anul trecut, desi nu au facut cunoscuta vestea, iar Adele, in varsta de 35 de ani, a alimentat speculatiile referindu-se la Paul ca fiind „sotul” ei.

Iar acum artista britanica ar fi confirmat casatoria in emisiunea de comedie a prietenului sau bun, Alan Carr. Doua persoane aflate in public au dezvaluit informatia pentru Deuxmoi, anunta Daily Mail.

„Am fost prezent la show-ul de comedie din LA al lui Alan Carr si Adele era in public. Alan a intrebat multimea daca s-a casatorit cineva recent, iar Adele a strigat ‘Eu!'”, a spus unul dintre cei prezenti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Un alt membru din public a adaugat: „Cand el a intrebat daca s-a casatorit cineva recent, ea a strigat ‘Eu!’. Foarte dragut momentul”.

„Adele a stat chiar in spatele meu impreuna cu un prieten si parea ca se simte foarte bine. Agentii ei de securitate au venit doar ca sa-i aduca gustari. Nu ii pasa daca oamenii stiau ca este acolo. Il tachina – sunt cei mai buni prieteni”, a continuat sursa.

Adele, dezvaluiri emotionante despre dorinta de a fi din nou mama

Luna trecuta, Rich, in varsta de 41 de ani, a vorbit despre zvonurile cu privire la casatorie, dar si despre cum el si Adele „s-au ajutat unul pe celalalt” in timpul relatiei lor de doi ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

„A fost grozava. Cred ca este de acord ca ne-am ajutat unul pe celalalt. Sunt intr-o perioada buna, suntem intr-o perioada buna. Fericiti. Ea este superba. Este grozava pentru mine. Am fost grozavi unul pentru celalalt”, a spus managerul sportiv.

Rich a fost intrebat apoi de gazda emsiunii, Gayle King, despre zvonurile legate de casatorie.

Jurnalista a intrebat daca ar trebui sa se refera la Adela ca „Doamna Paul” data viitoare cand o intalneste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Richard a evitat raspunsul: „Poti sa spui ce vrei”, adaugand apoi ca el nu este „tipul de persoana care sa isi expuna viata personala. Nu este pentru media”.

Adele l-a numit pe Rich sotul ei in timpul unuia dintre concertele pe care le-a sustinut in Las Vegas in luna septembrie, alimentand speculatiile ca ea si partenerul sau sunt casatoriti.

Adele, fermecata de iubitul ei, Rich Paul: „E prima oara cand ma iubesc pe mine si sunt iubita de cineva“

O femeie din public a strigat in timpul concertului „Vrei sa te mariti cu mine?”, iar Adele i-a raspuns „Nu poti sa te casatoresti cu mine. Sunt straight, draga mea, si sotul meu este aici in seara asta”.

Cuplul si-a facut prima data aparitia in public in iulie 2021, atunci cand au stat impreuna in tribune la un meci din NBA.

De asemenea, cantareata a purtat un inel cu diamant in forma de para timp de aproximativ un an. Intrebata in trecut despre inel, ea a raspuns ca nu este un inel de logodna, ci pur si simplu ii plac bijuteriile pretioase.

Adele si Rich Paul s-au cunoscut la petrecerea unui prieten comun. De-a lungul timpului, artista a avut numai cuvinte de lauda despre iubitul ei si a spus intr-un interviu pentru Rolling Stone ca relatia lor este cea mai usoara relatie in care a fost vreodata.

„Este foarte amuzant. Foarte amuzant. Si foarte inteligent. Este incredibil sa-l observ in timp ce face ceea ce face”, a spus vedeta despre Paul in cadrul unui interviu pentru CBS, in 2021.

Intr-un alt interviu, pentru Elle, ea a dezvaluit: „Nu am fost niciodata indragostita ca acum. Sunt obsedata de el. In mod clar vreau mai multi copii. Sunt o gospodina si o matriarha, iar un stil de viata stabil ma ajuta in muzica. Dar acum tot ce am in minte este Vegas. Vreau sa iasa perfect”.

Adele are un fiu in varsta de zece ani, Angelo, din casatoria cu omul de afaceri Simon Konecki.

Foto: Instagram/Adele