Noul album al lui Adele include un mesaj vocal pe care l-a lasat in timpul unui atac de anxietate

1
De Maria Constantin
28 oct. 2021

Artista a dezvaluit anterior ca noul ei album se va concentra pe divortul de Simon Konecki.

Chiar daca poate inspira multa incredere, Adele s-a confruntat cu anxitatea. Intr-un interviu recent oferit emisiunii de radio australiene „Carrie & Tommy”, vedeta a dezvaluit ca noul sau album, intitulat „30”, va include o inregistrare vocala pe care a facut-o cand a avut un episod de anxietate, scrie Shape.

„E in piesa despre fiul meu, e la sfarsit, in outro. Eram inspaimantata. Am avut un atac de anxietate si am sunat-o pe cea mai buna prietena ca sa incerc sa vorbesc cu ea si sa ma linisteasca, dar nu mi-a raspuns”, a povestit Adele. „In restul melodiei vorbesc despre fiul meu si despre faptul ca atunci cand il asez in pat nu pot sa afisez un chip curajos”, a continuat ea.

Anxietatea a crescut dupa divort

Cantareata in varsta de 33 de ani a mai spus ca noul material discografic se va concentra pe experienta divortului ei de Simon Konecki, cu care are un fiu in varsta de noua ani, Angelo. Ea a dezvaluit pentru British Vogue ca anxietatea sa a crescut in intensitate dupa despartire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

„Anxietatea mea a fost atat de teribila, incat am uitat ce i-am spus sau ce nu i-am spus lui Angelo dupa despartire”, a explicat Adele. „Angelo mi-a zis ca nu a inteles deloc ce se petrece. Exista reguli in societate despre ce se intampla si ce nu se intampla intr-un mariaj si dupa mariaj, dar eu sunt o persoana foarte complexa. Intotdeauna i-am permis sa stie cum ma simt, inca de la o varsta frageda, fiindca am fost destul de ametita ca adult”, a adaugat vedeta.

Despre autodistrugere si izbavire

Adele a explicat de ce a abordat subiectul delicat al divortului in noul album: „Simt ca acest album este despre autodistrugere, despre autoreflectie si despre un fel de izbavire. Dar ma simt pregatita. Vreau ca de data asta oamenii sa auda povestea mea”, a spus ea pentru British Vogue.

Adele: „Stiu ce vreau. Si stiu foarte bine ce NU vreau”

Cantareata in varsta de 33 de ani a declarat ca nu doar muzica a avut un efect terapeutic pentru ea, ci si miscarea, iar schimbarea stilului de viata se reflecta si in scaderea in greutate pe care a reusit-o in ultima vreme. „Am facut-o din cauza anxietatii mele. M-am simtit mai bine facand miscare”, a spus Adele. „Nu a fost deloc vorba despre slabit, tot timpul a fost despre a deveni mai puternica si sa-mi ofer mai mult timp in fiecare zi fara telefon”, a precizat artista.

Foto: Instagram/@adele