Cum ii explica Adele divortul fiului ei: Sensul emotionant al piesei „My Little Love“

1
De Maria Constantin
23 nov. 2021

Melodia este inclusa pe noul album al artistei, intitulat „30“.

Odata cu lansarea celui de-al patrulea sau album, Adele cucereste din nou milioane de inimi. Vedeta a declarat ca urmatorul material dicografic va evoca divortul de Simon Konecki, cu care a fost casatorita timp de trei ani si cu care are un baietel in varsta de noua ani, Angelo.

In a treia piesa de pe album, „My Little Love” („Micutul meu”), Adele isi tradeaza vulnerabilitatea mai mult decat a facut-o vreodata pana acum, scrie Harper’s Bazaar.

Discutia dintre o mama si fiul ei

Versurile redau un dialog candid intre Adele si fiul ei, Angelo, precum si o inregistrare vocala in care artista aminteste de durerea si singuratatea pe care le-a trait dupa despartirea de sotul ei, oferindu-le ascultatorilor o privire in viata ei personala.

Versurile par sa faca referire la fiul vedetei, Angelo: „Micutul meu / Iti vad ochii mari ca un ocean / Cand ma privesti atat de plin de emotii / Imi vine greu sa fiu sincera acum / Stiu ca te simti pierdut, e numai vina mea.”

Piesa reda apoi o discutie inregistrata intre mama si fiu. Adele il intreaba pe Angelo: „Spune-mi ca ma iubesti”. Acesta ii da un raspuns dragut: „Te iubesc un milion la suta.”

De-a lungul piesei, discutia lor capata o nota mai serioasa, iar Adele ii spune fiului ei ca s-a confruntat recent cu „niste sentimente puternice”:

„- Cum adica?
– Adica, mami, este sentimentul pe care il am. Adica, sunt putin confuza.
– De ce?
– Nu stiu. Si simt ca nu stiu exact ce fac.
– Oh, deloc?
– Deloc.”

„Esti jumatate eu si jumatate tati”

In ciuda despartirii de Konecki, artista ii spune fiului ei ca il iubeste pe tatal lui. „Il iubesc pe tatal tau fiindca el mi te-a daruit. Esti jumatate eu si jumatate tati.”

Melodia se incheie cu o nota solo: Adele plange in timp ce incearca sa faca fata singuratatii dupa despartirea de Simon Konecki:

„Am o zi proasta, am o zi foarte anxioasa
Ma simt foarte paranoica, ma simt foarte stresata
Um, sunt ametita, ceea ce nu ajuta niciodata, dar
Simt ca azi e prima zi de cand l-am parasit in care ma simt singura
Si eu niciodata nu ma simt singura, imi place sa fiu pe cont propriu
Mereu am preferat sa fiu pe cont propriu in loc sa fiu cu altii
Si simt ca, poate, am incercat sa compensez
Si am tot iesit si am facut alte lucruri de genul asta ca sa-mi tin mintea departe de el
Si simt ca azi sunt acasa si ca vreau sa fiu acasa

Vreau doar sa ma uit la TV ghemuita
In pantalonii de trening. Ma simt foarte singura
Sunt putin speriata ca m-as putea simti mai mult asa.”

Promisiunea pe care Adele a incalcat-o

In aparitia de doua ore de la show-ul special „One Night Only”, transmis de CBS, castigatoarea premiului Grammy i-a spus realizatoarei Oprah Winfrey ca a simtit ca si-a dezamagit fiul.

Adele, despre criticile primite dupa ce a slabit: „Nu e treaba mea sa-i fac pe oameni sa se simta confortabil cu greutatea lor“

„Toata viata mea am fost obsedata de familia traditionala fiindca nu am provenit dintr-una”, a marturisit Adele. „De la o varsta foarte frageda mi-am promis ca atunci cand voi avea copii vom ramane impreuna. Vom fi familia aceea unita. Si am incercat mult, mult timp…”, a dezvaluit Adele.

„Am fost atat de dezamagita pentru fiul meu. Am fost atat de dezamagita pentru mine insami si am crezut ca eu voi fi cea care va opri pentru totdeauna aceste sabloane nenoricite”, a adaugat artista.

Foto: Instagram/@adele