Adele spune ca nu ii place sa fie celebra. Cantareata s-a suparat ca a fost filmata fara acordul ei

1
De Georgiana Dorobantu
21 feb. 2024

Adele pare sa urasca faptul ca este faimoasa si nu se teme sa o arate.

Recent, cateva imagini cu Adele care pare sa stea suparata in tribune la un meci de baschet au devenit virale. Cantareata in varsta de 35 de ani a tinut sa le explice fanilor sai, in timpului unuia dintre concertele pe care le sustine in fiecare weekend in Las Vegas, ca imaginile sunt din 2022, cand a fost filmata fara acordul ei.

Artista britanica, detinatoare a 16 premii Grammy, a vorbit despre imaginile devenite virale, spunand ca si-a dorit in mod intentionat sa para suparata.

„Stiu ca pare o nebunie, dar chiar nu imi place ca sunt faimoasa”, a explicat ea, intr-un video postat pe TikTok de un fan.

@queenadellly Iconic viral meme of adele at basketball meme favoirte memory at NBA all stars game in Cleveland with Rich Paul 2022 #weekendswithadele #Adele #Weekend39 #caesarspalace #Residency #Vegas @AdeleAccess #adeleadkins #adelelasvegas #adele #adelelaurieblueadkins #adelequeen #blowthisup #adelesongs #viral #coloseum #live #performing #concert #singing #weekendswithadeleinvegas #concert #fyp #foryou #adele2024 #30era #adele30album #adele25 #adele30 #adele19 #daydreamer ♬ original sound – ✨🎶

„Evident, stiu ca ma aflu in tribune la un meci de baschet. Dar Rich [Paul] socializa, vorbea cu jucatorii si alte persoane. Eram bine. Nu ma deranja. Stateam acolo singura, cautandu-l cu privirea pe Michael Jordan, sincera sa fiu”, a spus Adele, citata de Page Six.

„Oamenii cu camera au venit la mine si m-au intrebat de doua ori. Mi-au spus ‘Te deranjeaza daca te filmam? Putem sa te aratam pe ecran?'”, si-a amintit artista.

@nbaallstarx Adele at the nba all star game👀…#nba #adele #nbaallstar #basketball #xyzbca #fypシ ♬ original sound – NBAallstarX

„Le-am spus ‘Nu, va rog. Tocmai mi-am anulat un concert in Las Vegas. Chiar nu vreau sa fiu filmata’. S-au intors si m-au filmat”, a continuat ea.

Cum ii explica Adele divortul fiului ei: Sensul emotionant al piesei „My Little Love“

Adele a vorbit si despre zvonurile legate de buzele ei, pentru ca numeroase persoane au speculat ca si-a facut injectii cu fillere dupa ce a slabit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

„Am buze mari in mod natural. Nu am nevoie de filler. Motivul pentru care aratam ca o persoana complet diferita este acela ca eram bosumflata. Imi spuneam ‘S-au intors si ma filmeaza impotriva vointei mele’. Eram foarte enervata pentru ca i-am rugat sa nu fiu filmata. Dar cred ca am cautat-o doar pentru ca am fost acolo'”, a declarat vedeta.

Adele a impartasit multe povesti personale si opinii in timpul seriei sale de concerte din Las Vegas, de la Caesar’s Palace, pe care a inceput-o in noiembrie 2022 si a prelungit-o de doua ori pana in prezent.

In luna august a anului trecut ea le-a spus fanilor ca isi mai doreste un copil si ca si-a facut chiar si o lista cu nume pentru copii.

Emma Watson, Adele sau Gwen Stefani sustin ca „intoarcerea lui Saturn” le-a schimbat radical viata. Ce reprezinta acest aspect astral

Cantareata are un fiu in varsta de zece ani, pe nume Angelo, din casnicia cu fostul sot, Simon Konecki.

Adele are o relatie cu impresarul sportiv Rich Paul din anul 2021. Ea l-a numit pe Rich sotul ei in timpul unuia dintre concertele pe care le-a sustinut in Las Vegas in luna septembrie, alimentand speculatiile ca ea si partenerul sau sunt casatoriti.

Cei doi s-au cunoscut la petrecerea unui prieten comun. De-a lungul timpului, artista a avut numai cuvinte de lauda despre iubitul ei si a spus intr-un interviu pentru Rolling Stone ca relatia lor este cea mai usoara relatie in care a fost vreodata.

Intr-un alt interviu, pentru Elle, ea a dezvaluit: „Nu am fost niciodata indragostita ca acum. Sunt obsedata de el. In mod clar vreau mai multi copii. Sunt o gospodina si o matriarha, iar un stil de viata stabil ma ajuta in muzica. Dar acum tot ce am in minte este Vegas. Vreau sa iasa perfect”.

Foto: Instagram/Adele