Adele, dezvaluiri emotionante despre dorinta de a fi din nou mama

1
De Maria Constantin
7 iul. 2022

Vedeta are un baietel in varsta de patru ani si spera la inca un copil.

Adele a vorbit in emisiunea de radio „Desert Island Discs” de la BBC despre dorinta ei de a avea mai multi copii. „Cu siguranta mi-ar placea mai multi copii. Ar fi grozav daca am putea. Daca nu, il am pe Angelo. Vreau doar sa fiu fericita”, a spus ea, potrivit People.

Cum ii explica Adele divortul fiului ei: Sensul emotionant al piesei „My Little Love“

Vorbind despre experienta sa de mama, Adele a spus ca aceasta a schimbat-o in fiecare zi: „Buna, rea, ciudata. Imi place sa fiu mama.” Cantareata in varsta de 34 de ani are un baietel, Angelo, cu fostul ei sot, Simon Konecki.

Ce fel de relatie are Adele cu fiul ei?

Artista britanica a spus ca fiul ei ii calca deja pe urme si ii place muzica la fel de mult ca si ei. „Angelo s-a indragostit de muzica. In ultimii ani a fost mai atras de jocurile video, care sunt aria tatalui sau, nu a mea. Noi stam si avem cele mai intense discutii despre muzica. Stam si ascultam impreuna piese si cream selectii inedite”, a povestit vedeta.

Adele a vorbit si despre divortul de Konecki (48 de ani) care s-a finalizat in luna martie. Intrebata daca despartirea lor a fost dificila, ea a raspuns categoric: „A fost, dar nu a fost nicio capcana, pentru ca suntem prieteni buni. Nu mi-am dorit ca Angelo sa simta prea puternic despartirea noastra.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scoop Hash (@scoophashsocial)

„Nu exista probleme si nu au fost probleme, asa ca presupun ca a fost mai usor sa ma asigur ca asta nu se va intampla. Am fost binecuvantata cu el si e cel mai bun. M-am purtat delicat cu el si cred ca asta a dat rezultate”, a spus Adele despre fostul sau sot.

Cel mai recent album al cantaretei, intitulat „30”, include single-ul „My Little Love, in care ea face referire la despartirea de Konecki si la incercarile de a-i explica divortul lui Angelo.

Adele, fermecata de iubitul ei, Rich Paul: „E prima oara cand ma iubesc pe mine si sunt iubita de cineva“

In noiembrie, Adele a spus in podcast-ul „q with Tom Power” ca piesa a fost „foarte personala”. „Cred ca o sa treaca prin faza in care o va uri cand va fi adolescent”, a spus artista despre fiul ei. „Dar a fost o parte importanta a acelui puzzle prin care incercam sa-mi deslusesc viata – nu albumul – asa ca trebuia s-o includ”, a continuat ea.

Nu va fi sfarsitul lumii fara alti copii

Nu este prima data cand Adele vorbeste despre dorinta sa de a mai avea copii. In timpul concertului special difuzat in noiembrie de CBS, ea a discutat cu Oprah Winfrey, dezvaluindu-i ca vrea sa-si mareasca familia in viitor. „Sunt categoric deschisa la asta. Mi-ar placea mai multi copii. N-ar fi sfarsitul lumii daca n-as avea, fiindca il am pe Angelo, dar da, asa cred”, a spus vedeta.

 

Ce
View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Paul (@richpaul)

Adele a mai dezvaluit ca spera ca Angelo sa fie „o persoana buna si fericita”. „Nu ma astept la altceva de la el. Nu-mi pasa ce meserie va avea, cat timp va fi pasionat de ceea ce va face si va fi fericit”, a subliniat ea.

Foto: Instagram/@adele