Adele are un nou iubit: „Lucrurile incep sa se incinga“

1
De Maria Constantin
2 nov. 2020

Nu mai e doar o simpla speculatie: in viata vedetei exista un alt barbat.

Pana la urma, zvonurile despre Adele si rapperul Skepta incep sa se adevereasca: cantareata in varsta de 32 de ani are o relatie cu artistul in varsta de 38 de ani, sustine o sursa citata de People.

In ultimele luni, „lucrurile au inceput sa se incinga. La Londra se invart in aceleasi cercuri si se distreaza”, a spus aceasta.

Cei doi artisti sunt prieteni de mai multi ani. Adele si Skepta, al carui nume real este Joseph Junior Adenuga, au o legatura mai profunda, dincolo de colaborarea muzicala. Ei sunt vecini in cartierul londonez Tottenham si amandoi au copii mici, asa ca legatura lor s-a infiripat usor, sustin sursele consultate de People.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

BOY BETTER KNOW. #skepta #bbk

O postare distribuită de ciro (@ciro_1946) pe

„Adele imi trimite mereu mesaje si ma tine la curent. Imi spune cum merg lucrurile”, declara in 2016, pentru Evening Standard, Skepta, care are o fiica de doi ani, River, dintr-o relatie anterioara.

Dupa ce a divortat de Simon Konecki in septembrie 2019, cu care a avut o relatie de sapte ani, Adele a devenit mai sociabila si putin mai deschisa, sustine o sursa apropiata de cantareata britanica.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

O postare distribuită de Adele (@adele) pe

„Stiu ca arat diferit”

Adele se afla intr-o noua etapa a vietii ei. Dupa ce a slabit enorm, weekendul trecut ea si-a pus la incercare si talentul in comedie, gazduind pentru prima data show-ul de televiziune „Saturday Night Live”. Ea a glumit pe seama esecurilor sale sentimentale, spunand ca ar putea sa apara in show-ul de dating „Love Island”.

Mai mult, Adele a abordat si subiectul noii sale siluete: „Stiu ca arat diferit, foarte diferit, fata de ultima oara cand m-ati vazut. Din cauza tuturor restrictiilor impuse de COVID si a interdictiilor de zbor, trebuie sa fiu mai usoara cand calatoresc si pot sa iau doar jumatate din mine. Si asta e jumatatea pe care am ales-o”, a glumit ea.

Antrenorul lui Adele raspunde la criticile despre greutatea ei: „Niciodata nu a pretins ca e altcineva“

Potrivit surselor citate, Adele a ramas devotata dietei si programului de fitness care include sesiuni de Pilates si ridicarea greutatilor, scrie People. „E foarte motivata pentru ca se simte grozav”, a spus cineva din anturajul ei.

Prioritatea vedetei este copilul

Oricat de mult s-a schimbat viata cantaretei britanice, implicarea in cresterea fiului ei, Angelo, in varsta de opt ani, a ramas aceeasi. De la inceputul pandemiei, cei doi si-au petrecut timpul cand la Los Angeles, cand la Londra, iar Adele si-a ajutat copilul sa tina pasul cu scoala. „Prioritatea ei a fost sa se concentreze pe a-l ajuta sa se descurce cu scoala online. Sunt in grafic”, a spus o sursa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

3 days to go ♥️

O postare distribuită de Adele (@adele) pe

Intre timp, munca pentru noul album a fost oprita din cauza pandemiei. „Au fost provocari majore in viata ei si in lume. Isi croieste drum prin toate acestea si il va lansa cand va fi pregatita. Se descurca bine si se simte grozav”, a declarat o sursa din industria muzicala.

Foto: Instagram/@adele