Antrenorul lui Adele raspunde la criticile despre greutatea ei: „Niciodata nu a pretins ca e altcineva“

1
De Maria Constantin
10 mai 2020

Reactiile starnite de noul look al vedetei au fost impartite. Antrenorul sau personal a intervenit, criticand opiniile nemeritat de dure la adresa ei.

Fotografia pe care Adele a postat-o de ziua ei a provocat o multime de reactii. Iar multi dintre admiratorii si criticii artistei au fost mai interesati de greutate decat de aniversarea sa, noteaza InStyle.

Adele nu si-a dorit sa slabeasca cu orice pret

In aceste conditii, Pete Geracimo, antrenorul personal al vedetei, a simtit nevoia sa-i ia apararea pe Instagram, acesta acuzand faptul ca multe reactii au fost foarte crude si agresive la adresa persoanelor supraponderale. Acesta a subliniat ca Adele nu si-a propus niciodata sa slabeasca, ci sa fie sanatoasa.

„Ca fost antrenor personal din Londra al lui Adele, este deprimant sa citesc comentarii negative si acuzatii dure la adresa persoanelor supraponderale despre autenticitatea pierderii ei in greutate. Din experienta mea de lucru cu ea, trecand prin momente bune si mai putin bune, s-a bazat mereu pe ritmul ei, in termenii ei”, a scris el.

„Nu si-a subminat niciodata in vreun fel talentul dumnezeiesc. Si-a folosit vocea ca sa vorbeasca si sa cante! N-a pretins niciodata ca ar fi altceva decar era. Ceea ce ati vazut a fost ceea ce a fost. Si tuturor ne-a placut!”, a continuat Geracimo.

De ce s-a schimbat Adele

Antrenorul a explicat ca a fost angajat sa o pregateasca pe Adele pentru urmatorul turneu mondial, iar rezultatele au fost determinate de dorinta artistei de a reveni in forma dupa ce a nascut si dupa operatia la corzile vocale.

„Cand eu si Adele am inceput aceasta aventura impreuna, n-a fost deloc vorba despre a fi super slaba. Mai ales in perioada de dupa nastere si de dupa operatie. Cand turneul a fost anuntat, a trebuit sa fim pregatiti pentru un program dur de 13 luni. In acest timp, ea s-a pregatit pentru antrenamente si si-a imbunatatit stilul alimentar. Dept urmare, a slabit si oamenii au observat. Transformarea corpului ei a ajuns subiect in toata presa. Atentia pe care a generat-o a fost uimitoare”, a scris el.

 

View this post on Instagram

 

As Adele’s former London-based personal trainer, it’s disheartening to read negative commentary and fat-phobic accusations questioning the genuineness of her amazing weight loss. In my personal experience of working with her through many highs and lows, she always marched to the beat of her own drum on her own terms. She never undermined her God-given talent in any way. She let her incredible voice do the talking, or should I say singing! She never once pretended to be something that she wasn’t. What you saw was what you got. And we all LOVED it! When Adele and I started our journey together, it was never about getting super skinny. It was about getting her healthy. Especially post pregnancy and post surgery. When 25 dropped and the tour announced, we had to get ready for a 13 month gruelling schedule. In that time, she warmed to training and made better food choices. As a result, she lost considerable weight and people took notice. Her body transformation was splashed across every media outlet. The attention it generated was mind-blowing. Since she moved to LA, it’s been well documented that she underwent some tough personal changes. It’s only natural that with change comes a new sense of self and wanting to be your best possible version. She embraced better eating habits and committed to her fitness and “is sweating”! I could not be prouder or happier for her! This metamorphosis is not for album sales, publicity or to be a role model. She is doing it for herself and for Angelo. My hope is that people appreciate the hard work that Adele has done to improve herself for the benefit to her and her family only. She did not lose the weight to make others feel bad about themselves. This personal transformation has nothing to do with me or you. It’s about Adele and how she wants to live her life. She has not changed from the Adele we grew up with and have loved. There is just a little less of her to go around. #adele #fabulous #strong #songbird #transformation #powerful #voice #love #rumorhasit #pt

A post shared by Pete Geracimo (@petegeracimo) on

Pete Geracimo a adaugat ca mutarea vedetei la Los Angeles si schimbarea stilului de viata au ajutat-o sa manance mai sanatos si sa ia mai in serios fitnessul.

El a precizat ca Adele nu si-a propus sa fie un model prin aceasta schimbare sau sa-si foloseasca aspectul fizic pentru a obtine recorduri de vanzari ale albumelor sale. Mai presus de orice, a subliniat antrenorul, s-a concentrat pe ea insasi pentru a avea grija de fiul ei, Angelo.

„De cand s-a mutat la Los Angeles, se stie ca ea a facut cateva schimbari personale. E normal ca unele schimbari sa-i ofere un nou sens si sa-si doreasca sa fie cea mai buna varianta posibila a sa. A imbratisat obiceiuri alimentare mai bune si s-a atasat de fitness (…)! N-as putea fi mai mandru si mai fericit pentru ea! Aceasta metamorfoza nu este pentru vanzarea albumelor, publicitate sau pentru rolul de model. Face asta pentru ea si pentru Angelo”, a scris Pete.

Strategia win-win

In incheierea mesajului sau, antrenorul i-a rugat pe oameni sa priveasca felul in care Adele s-a schimbat pentru ea insasi, nu sa-si concentreze atentia pe altceva. Totodata, i-a incurajat sa foloseasca aventura ei sau altceva ca instrument pentru a face alte persoane sa se simta rusinate de corpul lor. Adele este aceeasi, a subliniat el.

Adele a inceput 2020 cu nou look: cum a slabit vedeta 45 de kilograme

„Speranta mea este ca oamenii sa aprecieze munca grea pe care Adele a facut-o pentru a deveni mai buna doar pentru ea si pentru familie. Nu a slabit pentru a-i face pe altii sa se simta rau. Aceasta transformare personala nu are nimic de-a face cu mine sau cu voi. Este despre Adele si despre cum vrea sa-si traiasca viata”, a scris Pete.

„Nu s-a schimbat din Adele cu care ne-am invatat si pe care o iubeam. Este doar mai retrasa. Ganditi-va numai, acum, ca e mai in forma si mai fabuloasa, va pleca iar in turnee! Dublu castig!”, a incheiat el.

Foto: Instagram/@adele