5 vedete care folosesc legea atractiei. Au manifestat tot ce au visat!

1
De Alice Papuc
16 ian. 2023

Legea atractiei este un subiect tot mai abordat in ultimul timp. Beneficiile pe care le poti obtine sunt reale, astfel ca oamenii sunt mai putin reticienti si mult mai deschisi catre discutii. Inclusiv vedetele de la Hollywood isi impartasesc experientele!

Te intrebi cum anumite vedete au reusit sa obtina viata de vis pe care o au in prezent? Afla ca procesul nu a fost tocmai unul lipsit de efort. Multe dintre vedetele tale preferate chiar au inceput de jos. Dar au avut incredere in ele si nu au renuntat niciodata. Mai mult decat atat, s-au folosit de legea atractiei pentru a obtine tot ceea ce si-au dorit. Iata ce au facut, in mod concret, acestea!

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey nu a tinut niciodata secret faptul ca se foloseste de legea atractiei si de practicarea recunostintei pentru a-si atinge obiectivele. Chiar a facut public acest lucru in emisiunea sa, cat si in interviuri acordate: “Gandurile tale iti pot modela realitatea”, afirma constant Oprah.

5 vedete care tin un jurnal al recunostintei. Oprah Winfrey si Emma Watson au observat aceste beneficii

Jim Carrey

Dupa cum bine stii, Jim Carrey este unul dintre cei mai faimosi si mai bine platiti actori din toata lumea. Ceea ce probabil nu stii este faptul ca acesta s-a folosit de legea atractiei pentru a manifesta viata pe care si-a dorit-o.

Acesta chiar a povestit, intr-unul din show-urile lui Oprah, cum isi imagina in trecut ca va avea succes. Isi imagina regizorii care ii vor lauda munca si cum va reusi sa incaseze un cec de 10 milioane de dolari. Mai mult decat atat, Jim Carrey chiar si-a scris singur un cec de 10 milioane de dolari si l-a datat peste 5 ani. In tot acest timp, l-a tinut in portofel si l-a avut cu el peste tot unde a mers.

Chiar inainte de Ziua Recunostintei din anul 1995, actorul a aflat ca va primi 10 milioane de dolari pentru rolul din Dumb & Dumber. In continuare, Jim Carrey impartaseste cu fanii sai cum pleca de acasa si vizualiza lucrurile pe care si le doreste in viata lui. Pur si simplu, acesta simtea ca, desi nu are acele lucruri la momentul respectiv, ele vor fi ale lui.

Povestea sa este una inspirationala. Jim Carrey este dovada vie a faptului ca nu trebuie sa incetezi niciodata sa crezi in visurile tale. Daca poti visa un lucru, il poti si obtine! Totul este sa nu te temi sa actionezi.

Will Smith

Will Smith afirma, la randul sau, cat de importanta este legea atractiei. El este de parere ca poti ajunge sa iti creezi lumea pe care ti-o doresti. Trebuie doar sa vizualizezi acel lucru, sa ii inveti tiparele si modul in care trebuie sa actionezi.

Mai mult decat atat, Will Smith subliniaza importanta pe care a avut-o cartea “Alchimistul” scrisa de Paulo Coelho. Aceasta carte l-a invatat pe Will Smith cat de important este sa crezi ca poti obtine orice iti doresti. Universul este de partea ta atunci cand stii ce vrei si esti pregatit sa obtii acel lucru.

Povestea lui Will este, de asemenea, menita sa te motiveze sa crezi in tine si in modul in care Universul este de partea ta.

Ce este un vision board si cum te ajuta sa obtii tot ce ai visat

Jay Z

Jay Z afirma, de asemenea, ca atunci cand iti doresti un lucru suficient de mult, acesta devine realitate. El este de parere ca oamenii isi fac singuri norocul si ca tot ce ai nevoie este putina incredere in propria persoana.

Arnold Schwarzenegger

Arnold afirma ca atunci cand era tanar, isi imagina lucrurile pe care si le doreste. Pur si simplu, el stia ca acea viata este menita pentru el. In continuare, Arnold impartaseste cat de important este sa crezi in lucrurile pe care ti le doresti. Sa iti imaginezi ca le ai si sa nu te indoiesti de tine.

Trucuri dovedite stiintific care te ajuta sa-ti respecti rezolutiile pentru noul an

Foto: depositphotos.com