Ce este un vision board si cum te ajuta sa obtii tot ce ai visat

1
De Alice Papuc
17 nov. 2022

Conecteaza-te la latura ta creativa si permite-ti sa visezi. Vision board-ul te va ajuta mai mult decat crezi!

Iti doresti sa atragi mai multe lucruri bune in viata ta si sa iti indeplinesti obiectivele? Ai putea avea nevoie de un vision board. Acesta poate fi cel mai bun aliat al tau in procesul de manifestare. Nu esti sigura ce presupune mai exact acest vision board? Nicio problema, vei afla tot ce ai nevoie sa stii:

Ce presupune un vision board

Vision board-ul este o colectie de imagini sau obiecte aranjate astfel incat sa te ajute in procesul tau de manifestare. Poti alege sa faci un vision board fie in format fizic, folosindu-te de un panou, fie in format digital. Acestea sunt obiecte extrem de versatile. Le poti realiza pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele personale/profesionale sau pentru a crea o reprezentare fizica a unei viziuni pe care o ai cu privire la un anumit subiect. Practic, iti poti pune pe hartie „viata de vis” si felul in care iti doresti sa arate aceasta.

Poti realiza un vision board pe termen mai lung sau mai scurt, in functie de obiectivele tale. O tehnica foarte des intalnita este sa realizezi acest vision board anual. Acesta poate include tot ceea ce iti doresti sa realizezi in respectivul an calendaristic. De exemplu, iti poti dori sa calatoresti intr-o destinatie exotica, sa ajungi sa ai o anumita suma in cont, sa iti cumperi un lucru pe care ti-l doresti mult sau chiar sa achizitionezi o locuinta.

Daca alegi sa realizezi acest panou in format digital, te poti ajuta de tool-uri gratuite precum Canva. Poti gasi online chiar si diferite template-uri deja prestabilite care sa iti faciliteze acest demers.

6 moduri simple de a-ti iubi sufletul

Ce elemente ar trebui sa includa

Vision board-ul este despre viziunea ta personala si despre dorintele tale, astfel ca poti sa fii cat de creativa iti doresti. Gandeste-te la acele imagini pe care le vezi si care ai senzatia ca iti vorbesc. Aceste lucruri te vor ajuta in procesul tau de manifestare. Cum arata viziunea ta? Ce anume te inspira? Fii cat mai specifica posibil atunci cand realizezi acest panou. Scrie exact suma pe care vrei sa o economisesti. Foloseste fotografii exact din locul pe care vrei sa il vizitezi si scrie exact ce tip de apartament iti doresti. Poti alege chiar si vederi, felicitari, bilete mai vechi sau obiecte cu valoare sentimentala.

Poti folosi inclusiv citate care se potrivesc cu obiectivele tale. Acestea pot fi imprimate, scrise de mana sau chiar decupate din diverse materiale care ti se par interesante. Practic, poti folosi absolut orice obiect care simti ca se potriveste cu viziunea ta si care te va ajuta in procesul tau de manifestare.

Cum sa tii un jurnal de manifestare. Te va ajuta sa-ti implinesti visurile!

Cum functioneaza acesta

Daca ai ales sa realizezi un vision board in format fizic, pe un panou, ai grija sa il expui intr-un loc pe care sa il vezi cat mai des. Acesta se poate afla, de exemplu, langa masuta ta de machiaj. Sau langa dressing-ul tau, astfel incat sa il vezi zilnic cand te pregatesti.

Obiceiuri la care trebuie sa renunti pentru a fi cu adevarat sanatoasa

Daca vision board-ul tau este unul digital, il poti pune ca background la telefon sau laptop. Este important sa iti vezi cat mai des vision board-ul si sa iti aloci cateva momente zilnic in care sa te gandesti la ceea ce vrei sa realizezi. Adu-ti aminte care sunt lucrurile pentru care lupti. Gandeste-te la lucrurile care te motiveaza si actioneze zilnic pentru visurile tale. Acestea sunt mai aproape de tine decat crezi. In final, gandurile sunt cele care iti modeleaza existenta.

Foto: depositphotos.com