5 celebritati care cred in puterea manifestarii

1
De Maria Constantin
28 oct. 2023

Puterea manifestarii este imensa. Cand iti proiectezi credintele in ceva, tinzi sa crezi ca devin realitate si asa se intampla. Iar vedetele sunt cel mai bun exemplu al puterii manifestarii.

Cateva celebritati cred in manifestare, iar convingerile lor solide le-au ajutat sa-si transpuna visurile in realitate, scrie E Times. Iata care sunt vedetele care au trecut prin aceasta experienta.

Tom Holland

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tom Holland (@tomholland2013)

Actorul si-a manifestat rolul din „Spider-Man” intr-o intorsatura foarte interesanta a evenimentelor. In 2013, cu trei ani inainte sa obtina rolul din aceasta superproductie, Tom a dezvaluit intr-o ceremonie ca isi dorea sa interpreteze un supererou. Si dupa ce a inceput sa se gandeasca serios la asta, ocazia a aparut.

Megan Fox

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Megan Fox (@meganfox)

Vedeta si-a transformat in realitate un vis din copilarie. Ea a povestit ca isi dorea inca de la varsta de patru ani un partener precum Machine Gun Kelly. Iar faptul ca e cu patru ani mai mare ca el este interesant. In plus, ea a acceptat rolul dintr-un film fara sa se intereseze cine este partenerul din distributie, iar cand a aflat ca acesta e Machine Gun Kelly, a stiut ca a ales bine. Megan crede cu tarie ca puterea manifestarii i-a adus impreuna.

Toamna este momentul ideal pentru manifestare. Iata ce obiceiuri sa adopti in viata ta chiar de la 1 septembrie

Demi Lovato

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Demi Lovato (@ddlovato)

Cantareata si compozitarea a avut doua experiente in care manifestarea a ajutat-o sa-si implineasca visurile. Ea a dezvaluit in cateva mesaje pe Twitter ca isi dorea sa o intalneasca pe Britney Spears si dupa mai multi ani a ajuns sa fie colega cu ea la X Factor. Demi visa si la o colaborare cu Christina Aguilera, iar aceasta a devenit realitate si chiar i-a adus un Grammy.

Ed Sheeran

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

In 2011, starul a scris pe Twitter ca are planuri mari pentru urmatorii ani. O luna mai tarziu, el a lansat albumul de debut, iar de atunci a devenit unul dintre cei mai importanti artisti din lume. Piesele lui sunt adorate de milioane de fani.

Katherine Schwarzenegger

In 2018, Katherine a fost intrebata intr-un talk show pe care Chris l-ar alege intre Chris Pratt, Chris Evans si Chris Pine. Ea a spus Chris Pratt. Un an mai tarziu, in 2019, ea a anuntat ca se logodeste cu… Chris Pratt. Ce dovada mai clara a puterii manifestarii exista?

Foto: Instagram/@meganfox