Toamna este momentul ideal pentru manifestare. Iata ce obiceiuri sa adopti in viata ta chiar de la 1 septembrie

1
De Cristiana Astefanoaiei
31 aug. 2023

Inceputul unui nou sezon este momentul perfect pentru a-ti pune ordine in ganduri si a-ti stabili noi obiective si dorinte.

Toamna este perfecta pentru manifestare, caci putem analiza cum a decurs mai bine de jumatate de an, orientandu-ne energia spre ceea ce vrem sa indeplinim in urmatoarele 4 luni.

In plus, briza racoroasa care incepe sa-si faca simtita prezenta, misticismul serilor mai lungi si transformarea naturii ne vor face sa fim mai orientate spre spiritualitate. Este momentul perfect pentru a ne concentra asupra dorintelor si obiectivelor noastre si pentru a le transforma in realitate prin manifestare constienta.

Din punct de vedere tehnic, nu exista un moment „nepotrivit” pentru a incepe o practica de manifestare, dar exista ferestre de-a lungul anului care prezinta un teren mai fertil pentru a-ti stabili intentiile. Toamna semnifica o „revenire la normalitate” dupa vara. La fel cum copiii se intorc la scoala dupa luni de zile in care au fost despartiti de prieteni, adultii se adapteaza de la o mentalitate de vacanta inapoi la modul de lucru.

Poti manifesta prin diferite metode: prin notarea intr-o agenda a obiectivelor tale, printr-un panou de vizualizare de tip vision board sau prin afirmatii.

Vision board si jurnal de manifestare pentru 2023. Cum sa-ti organizezi planurile ca sa primesti tot ce ti-ai dorit

Afirmatiile pot fi un instrument puternic in procesul de manifestare, ajutandu-te sa iti focalizezi atentia si energia catre ceea ce iti doresti sa atragi in viata ta. Atunci cand reciti aceste afirmatii cu intentie si convingere, poti crea o baza solida pentru indeplinirea dorintelor tale in timpul toamnei si nu numai.

Obiceiuri pentru manifestare pe care sa le aplici in aceasta toamna

Reflectie profunda

Toamna este un moment excelent pentru a face un pas inapoi si a reflecta asupra dorintelor noastre. Aloca-ti timp pentru a medita si pentru a-ti clarifica cu adevarat ceea ce iti doresti sa obtii.  Imagineaza-ti deja indeplinind acele dorinte. Creeaza o scena mentala in care traiesti in prezent realizarea obiectivelor tale. Cu cat iti poti imagina mai clar si mai detaliat aceste momente, cu atat vei amplifica puterea manifestarii.

Gratitudine constanta

Atunci cand iti faci timp sa apreciezi ceea ce ai reusit deja sa culegi in viata ta, oricat de mic ar fi, te deschide pentru a vedea mai mult binele din lucruri. Practica recunostintei te poate ajuta sa intri intr-o stare pozitiva si sa atragi mai multe lucruri pozitive in viata ta. Fii recunoscatoare pentru ceea ce ai deja si pentru fiecare pas mic pe care il faci spre indeplinirea dorintelor tale. O atitudine de recunostinta amplifica energia buna a manifestarii.

5 lucruri mici (dar importante) pentru care majoritatea oamenilor uita sa fie recunoscatori

Actiuni coerente

Manifestarea nu inseamna doar asteptarea pasiva a miracolelor. Pentru ca ea sa functioneze trebuie sa fii deschisa si sa actionezi in concordanta cu dorintele tale. Fiecare actiune pe care o intreprinzi te aduce mai aproape de indeplinirea obiectivelor tale.

Conexiune cu natura

Toamna este momentul cand natura isi pregateste resursele pentru perioada de hibernare. In acelasi fel, poti sa iti hranesti dorintele prin a te conecta cu energia naturii. Plimbarile in natura, meditatiile in aer liber si contemplarea frumusetii toamnei pot amplifica starea ta de manifestare.

Eliberare de blocaje

Fiecare persoana are propriile sale bariere interne care pot impiedica manifestarea. Poate fi vorba despre frici, indoieli sau convingeri limitative. In aceasta toamna, fa un efort constient sa identifici aceste blocaje si lucreaza asupra lor. Poti face acest lucru prin meditatie, terapie sau autoreflectie.

Cum sa te eliberezi de blocajele emotionale – 6 moduri de a-ti vindeca sufletul de emotiile negative

Afirmatii pentru manifestare pe perioada toamnei

„Toamna aduce cu ea schimbarea, iar eu imbratisez cu bucurie transformarea din viata mea.”

Aceasta afirmatie te ajuta sa te deschizi catre schimbarile pozitive pe care le aduce toamna. Fiecare schimbare poate fi vazuta ca o oportunitate pentru crestere si evolutie.

„Fiecare frunza care cade reprezinta eliberarea grijilor mele, lasand loc pentru lucruri noi si extraordinare in viata mea.”

Aceasta afirmatie te ajuta sa-ti eliberezi ingrijorarile si sa faci loc pentru noi experiente si oportunitati in viata ta.

„Precum copacii care isi pierd frunzele, eu las sa plece trecutul si ma bucur de prezent, creandu-mi un viitor plin de bucurie si realizari.”

Aceasta afirmatie te ajuta sa te concentrezi pe prezent si viitor, sa te desprinzi de trecut si sa creezi o baza pozitiva pentru manifestare.

„Fiecare rasarit de soare de toamna ma incarca cu energie pozitiva si ma indreptateste sa-mi urmez visurile cu pasiune si hotarare.”

Aceasta afirmatie te inspira sa incepi fiecare zi cu entuziasm si sa abordezi activitatile tale cu determinare.

„Asa cum natura se pregateste sa intre intr-un stadiu de odihna, eu atrag acum resursele si oportunitatile necesare pentru indeplinirea dorintelor mele.”

Aceasta afirmatie iti aminteste ca fiecare faza a vietii are un scop si te ajuta sa-ti concentrezi eforturile catre obiectivele tale.

„Fiecare pas pe care il fac spre indeplinirea viselor mele este sustinut de forta naturii si de energia toamnei.”

Prin aceasta afirmatie, te conectezi cu energia sezonului si iti amplifici increderea in capacitatea ta de a realiza lucruri mari.

„Precum frunzele toamnei care cad cu gratie, eu ma desprind de limitarile mele si ma aventurez in necunoscut cu curaj si incredere.”

Aceasta afirmatie te incurajeaza sa iesi din zona ta de confort si sa abordezi noi provocari in calatoria ta de manifestare.

Foto: freepik.com