Vision board si jurnal de manifestare pentru 2023. Cum sa-ti organizezi planurile ca sa primesti tot ce ti-ai dorit

1

Vision board pentru 2023: cum se face si ce este bine sa notezi in el. Recomandarile expertilor pentru un jurnal de manifestare si de indeplinire a dorintelor.

Totusi, nu este o magie totala. Si nu este ceva care se intampla peste noapte. Pentru a avea succes cu manifestarea, trebuie sa stabilesti intentia, sa crezi ca aceasta va deveni realitate, apoi sa faci pasi activi pentru ca acea idee abstracta sa se materializeze. Poate insemna sa inveti cum sa te relaxezi, sa fii mai rabdatoare, sa iti imbunatatesti relatia, sa calatoresti mai mult, sa gasesti un loc de munca pe care il adori sau pur si simplu sa fii mai blanda cu tine insati.

Indiferent care sunt obiectivele tale, un vision board sau jurnal de manifestare este un instrument excelent pe care il poti avea in timpul calatoriei tale in 2023.

Fie ca optezi pentru un vision board de marimea unui perete sau pentru un jurnal de manifestare, metodele sunt similare. Trebuie doar sa respecti cateva reguli.

Am lansat Agenda Fericirii 2023: Esti pregatita sa-ti iei fericirea in propriile maini?

Vision board si jurnal de manifestare pentru 2023

Nu exista cu adevarat reguli atunci cand vine vorba de vision board, deoarece este despre a crea ceva care sa te inspire sa iti realizezi visurile si obiectivele in fiecare zi. Unele jurnale de manifestare se concentreaza pe o idee singulara, in timp ce altele privesc imaginea de ansamblu a ceea ce ti-ai putea dori in viitor.

Se pare ca punerea pe hartie a obiectivelor tale in acest tip de format vizual te poate ajuta de fapt sa le atingi. Este o notiune pe care Oprah si alte celebritati, cum ar fi Reese Witherspoon, au promovat-o adesea. Si exista o multime de cercetari care sa o sustina.

Potrivit Psychology Today, practicile mentale (cum ar fi vizualizarea) pot creste motivatia, increderea si chiar performanta motorie. De fapt, intr-un studiu, cercetatorii au descoperit ca, in cazul sportivilor, vizualizarea a fost aproape la fel de eficienta ca si antrenamentul fizic.

Iata cateva variante de vision board din care te poti inspira si tu. Il poti face in format fizic sau pe laptop, tableta sau telefon. Ori chiar in agenda ta.

Avantajele de a scrie zilnic in agenda. Cum te ajuta sa fii mai fericita

Ideea este sa ai acces frecvent la jurnalul tau de manifestare si, atunci cand citesti ce ai scris sau privesti fotografiile, sa vizualizezi exact situatiile in care doresti sa te transpui.

 

Cum te ajuta un vision board

Un vision board sau un jurnal de manifestare te ajuta, de asemenea, sa ai un proiect distractiv de arta DIY care iti permite sa vezi cum ar arata obiectivele tale odata ce le vei atinge. Astfel, daca, de exemplu, speri sa te simti mai confortabil cu corpul tau, ai putea pune pe panoul de viziune imagini ale unor femei fericite si sanatoase, impreuna cu cuvinte care sa iti dea putere, precum „incredere”.

Ia-ti un moment de autoreflectie si da-ti seama ce este cel mai important pentru tine. Gandeste-te la unul sau doua segmente din viata ta pe care vrei cu adevarat sa le schimbi si concentreaza-te asupra cuvintelor pe care ti le aduc in minte acele sectoare.

Scrie cat de mult poti in jurnalul tau de vizualizare aceste manifestari. Ofera cat mai multe detalii si fii foarte specifica.

Cum sa tii un jurnal de manifestare. Te va ajuta sa-ti implinesti visurile!

Dupa ce realizezi un vision board pentru 2023 sau un jurnal de manifestare, nu uita de el intr-un colt al camerei! De fiecare data cand vrei sa iti gasesti inspiratie, citeste ce ai notat si apoi actioneaza pentru visele tale!

Foto: Freepik.com