Am lansat Agenda Fericirii 2023: Esti pregatita sa-ti iei fericirea in propriile maini?

1
De Andreea Raicu
18 nov. 2022

Am lucrat cu drag la noua Agenda si ma bucur atat de mult ca in curand va fi in mainile tale.

AM REUSIT!

Am lansat AGENDA 2023 exact asa cum ne-am propus, inainte de perioada sarbatorilor de iarna, tocmai pentru a v-o prezenta asa cum se cuvine si a va da posibilitatea sa o oferiti cadou persoanelor dragi. Pentru ca editia asta merita din plin sa fie oferita oamenilor importanti din viata voastra.

Agenda Fericirii 2023, 147 lei, shop.andreearaicu.ro

A 8-a editie a Agendei noastre are o tematica cu totul si cu totul speciala pentru mine, ba mai mult, cred ca este editia mea preferata, desi fiecare dintre cele 7 care au trecut ocupa un loc special in inima mea. Si asta datorita subiectului pe care l-am abordat, care este unul complex, de mare importanta pentru oricine, dar care a starnit de-a lungul timpului multe controverse.

Anul care vine, Agenda este dedicata fericirii!

Dupa 7 ani in care am explorat notiuni legate de echilibrul interior, de starea de armonie si pace interioara, ani in care am crescut si ne-am dezvoltat impreuna, a venit momentul sa vorbim despre un subiect puternic, dar foarte greu de inteles si de integrat, tocmai datorita complexitatii sale.

Si nici ca se putea un moment mai bun, pentru ca anul care se incheie a fost pentru mine unul in care mi s-a dovedit din plin ca fericirea este la indemana noastra, a tuturor, atunci cand o alegem! A fost un an plin de munca, dar cu enorm de multe satisfactii, la finalul caruia pot spune: sunt Andreea Raicu si sunt fericita!

Daca in copilarie si adolescenta magazinul meu de haine cu brandul meu personal erau doar niste idei trasnite pe care dintr-o pura intuitie am ales sa le asez pe un “vision board” in camera mea, si la care priveam cu entuziasmul de copil in fiecare dimineata, anul 2022 mi le-a adus in realitate, in fata ochilor, printre degete si in suflet! Asa ca pot spune cu toata inima ca visele devin realitate atunci cand alegi sa mergi mai departe oricat de greu ti-ar fi, sa ridici capul si sa privesti spre lumina, oricat de multe ar fi umbrele care te abat de la drumul tau.

Vreau sa iti impartasesc un lucru foarte important despre aceste reusite din acest an. In ciuda faptului ca ele par ca sunt lucruri dupa care am alergat intocmai ca sa obtin aceasta stare de fericire pe care o simt acum, vreau sa stii ca ESTE EXACT INVERS! Anul acesta, mai mult decat oricand, am ales sa fiu bine indiferent de ce se intampla in jurul meu, am ales bucuria din suflet chiar si atunci cand NU aveam motive sa fiu cea mai bucuroasa, am ales sa vad partile bune in loc sa ma concentrez pe cele rele, si tot acest demers de a trai in prezent cu recunostinta, cu acceptare si cu bucurie pentru ceea ce este, mi-a adus, in final, satisfactie in plan profesional, bucurie nespusa in suflet.

Toata copilaria ni s-a spus ca fericirea este ceva pentru care trebuie sa il obtinem din exterior: muncind mult, facand bani si detinand obiecte pretioase, vesnic pe drumuri catre destinatii exotice, avand o cariera de succes si eventual, un partener la fel de stralucitor.

Dar fericirea nu este despre asta! Fericirea nu este despre a fi mai mult decat esti, din contra. Fericirea este despre a invata notiunea de “A FI”, pur si simplu, de a te bucura de ceea ce este exact asa cum este. Este despre a fi tu, asa cum esti!

Dar cum poti sa fii tu daca nu ai incredere ca cine esti si ce esti este bine?

Calea spre fericire nu este una indicata de inainte. Nimeni nu iti poate spune: “fa asta si vei fi fericit. Ia-o pe aici si totul va fi bine”. Pentru ca ea tine de propriile tale nevoi profunde si adevaruri personale. Calea spre fericire poate fi gasita doar atunci cand alegi sa mergi pe ea si tine foarte mult de felul in care inveti sa te auto-ghidezi prin viata, de intelepciunea pe care o capeti atunci cand treci prin procesul de descoperire a propriei tale persoane. De starea de incredere pe care o ai atunci cand, aflata in fata unei decizii importante, stii ca orice ai alege, vei fi bine.

Am ales ca tema a Agendei 2023 “Fericirea”, pentru ca este un subiect care ne ofera multe resurse de dezvoltare personala si de descoperire a sinelui, dar mai ales, pentru ca mi-am dorit sa iti impartasesc din experientele mele care m-au invatat atat de multe despre fericire si despre faptul ca ea este in interiorul nostru. Asta pentru ca sper ca tu, draga mea, sa te poti folosi de ceea ce eu am trait pentru a ajunge mai repede si mai usor la starea ta personala de bine.

Ca in fiecare an, sper ca Agenda sa fie un ghid si un prieten de nadejde pentru tine, care sa te ajute sa descoperi toate ungherele fiintei tale, acolo unde sigur vei gasi informatii esentiale despre acele lucruri care te fac fericita. Si odata ce le gasesti, ti-am pregatit o gramada de informatii si exercitii care sa te ajute sa le practici si sa le aduci mai usor in viata ta.

Avand tematici specifice si exercitii pentru fiecare luna, care te vor ajuta sa iti intelegi mai bine emotiile, sa selectezi cu grija relatiile in care intri, sa te accepti si sa iti acorzi intelegere si blandete, Agenda 2023 isi propune sa devina resursa ta numarul unu in procesul de autocunoastere.

Sunt nelipsite si sectiunile cu care te-am obisnuit si care au intrat in topul preferintelor tale inca de anii trecuti: monitorizarea hidratarii si sfaturile de nutritie, citatele zilnice, exercitii de dezvoltare personala si, nu in ultimul rand, cartile pe care ti le recomand si care sunt un must have in biblioteca ta.

Pentru ca nu este datata, poti folosi Agenda oricand, asa ca nu iti face griji pentru oboseala care se strange in urma sarbatorilor. O poti incepe si mai tarziu.

Are 448  de pagini, este in format cartonat cu spirala, iar culoarea pe care am ales-o pentru 2023 este culoarea iubirii.

Iti doresc din tot sufletul sa ai parte de un an plin de bucurie, de relatii satisfacatoare si multe momente „aha” care sa te aduca mai aproape de sinele tau si, mai ales, care sa te ajute sa gasesti fericirea inauntrul tau! Agenda te va ajuta enorm!

Foto: Alex Rosieanu