Cum sa tii un jurnal de manifestare. Te va ajuta sa-ti implinesti visurile!

1
De Alice Papuc
7 nov. 2022

Te-ai intrebat vreodata ce este un jurnal de manifestare? Cum se tine acesta si cum te poate ajuta in procesul tau?

Manifestarea poate fi la fel de simpla precum visarea cu ochii deschisi. Atunci cand vizualizezi cat mai detaliat ceea ce iti doresti, este ca si cum iti planifici viitorul. O metoda foarte buna care sa te ajute sa atragi lucrurile pe care ti le doresti in viata ta este tinerea unui jurnal de manifestare. Nu, nu trebuie sa fii o scriitoare profesionista si nici sa urmezi cursuri de scriere creativa. Este indeajuns sa crezi in ceea ce scrii.

20 de afirmatii puternice de auto-reflectie care aduc lumina in zilele intunecate de toamna

 

Cum functioneaza jurnalul de manifestare

Scrierea in jurnal este cel mai simplu si mai rapid mod de a forma ganduri pozitive, care sa ajute la manifestare chiar si atunci cand nu te gandesti in mod activ la ele pe parcursul zilei.

Mai mult, cand iti vei nota gandurile pe hartie, vei sti mai bine ceea ce iti doresti cu adevarat, iar creierul tau va reincadra realitatea existenta. Creierul tau este astfel ajutat sa se adapteze unei noi realitati. Sa spunem ca iti doresti o relatie. Daca vei incepe sa notezi date despre cum iti doresti sa se poarte partnerul tau cu tine, unde veti iesi impreuna, cum va arata relatia voastra, ti-ai pregatit deja creierul pentru aceasta realitate. Astfel, faci o alegere constienta sa iti schimbi realitatea si sa atragi noi lucruri in viata ta.

Cu ajutorul jurnalului de manifestare gandurile tale capata o forma tangibila, materializata. Le poti vizualiza, le poti repeta, iar gandurile repetate devin o credinta. In cele din urma, credinta modeleaza realitatea.

Cum m-a ajutat metoda manifestarii sa obtin jobul de vis

 

Cum se tine un jurnal de manifestare

Primul pas este sa iti scrii intentiile intr-un mod cat mai concis cu putinta. Apoi, trebuie sa iti repeti intentiile zilnic timp de cel putin 3 saptamani. Cu timpul, acest lucru va fi un obicei pentru tine. Iti poti spune intentiile in mintea ta sau cu voce tare, in functie de cum te simti confortabil. Cere-i Universului sa te ajute sa iti materializezi visurile, sa iti indeplinesti dorintele.

Metoda de manifestare 369 te ajuta sa obtii orice iti doresti: oamenii jura ca le-a schimbat viata

Cand este facut cu grija, exercitiul unui jurnal de manifestare te va ajuta sa iti clarifici obiectivele si sa iti schimbi atitudinea. Astfel, vei atrage noi oportunitati in viata ta si noi orizonturi.

Bineinteles, viata fiecarui om vine cu anumite avantaje sau dezavantaje, in functie de sex, varsta, educatie, clasa sociala etc. Aceste criterii, avantaje sau dezavantaje, pot aduce cu sine oportunitati sau, din contra, piedici in procesul de manifestare. Este important sa tii cont de ele si sa fii constienta la ce anume trebuie sa lucrezi.

Foto: freepik.com