Metoda de manifestare 369 te ajuta sa obtii orice iti doresti: oamenii jura ca le-a schimbat viata

1
De Mia Nicolescu
2 aug. 2022

Metoda de manifestare 369 a devenit virala pe TikTok pe masura ce oamenii au inceput sa isi manifeste drumul catre succesul profesional, bani mai multi, o relatie romantica si chiar o sarcina.

Metoda de manifestare 369 este  o metoda foarte simpla, nu iti rapeste mult timp, insa e nevoie de incredere totala, optimism, energie pozitiva si perseverenta. Asadar, daca iti doresti ceva foarte, foarte mult si esti pregatita sa-l obtii, iata ce ai de facut:

Sopteste aceasta fraza inainte de culcare si tot ceea ce iti doresti va veni la tine

CE ESTE METODA DE MANIFESTARE 369?

Metoda de manifestare 369 este un exercitiu, are legatura cu spiritualitatea, insa nu este o treaba supranaturala. Ea a fost inventata de omul de stiinta Nikola Tesla, renumit nu numai pentru inventiile sale – telecomanda si bobina tesla – ci si pentru obsesia sa pentru numere. Potrivit lui, numerele 3, 6 si 9 sunt numere divine, spunand: “Daca ai cunoaste maretia lui 3, 6 si 9, ai avea o cheie a Universului”.

CUM PRACTICI METODA DE MANIFESTARE 369

Pentru a utiliza tehnica 369, iti trebuie un pix, o foaie (un jurnal) si sa stii exact ceea ce iti doresti sa manifesti, sa stabilesti obiectivul – o promovare, achizitionarea unei locuinte, mutarea intr-un oras nou, obtinerea unui job, gasirea unui partener cu care sa ai o relatie sanatoasa etc.

Luam drept exemplu: “Am banii necesari pentru vacanta in Grecia”. Gandeste ca si cum ceea ce iti doresti se intampla deja, ai deja. Noteaza in jurnal (pe foaie) aceasta afirmatie de 3 ori dimineata, de 6 ori dupa-amiaza si de 9 ori seara. Pe masura ce scrii intentia, foloseste viziunea si sentimentul ca ai deja ceea ce iti doresti sau ca esti deja acolo unde vrei sa fii. “Sunt recunoscatoare pentru promovarea pe care am primit-o.”; “Am un partener iubitor care accepta toate partile din mine si este disponibil emotional”.

Bineinteles, oricat de frumos ar fi ca dorintele noastre sa se indeplineasca cum batem din palme, doar pentru ca le-am notat undeva si acum asteptam sa ne pice din cer, lucrurile nu stau chiar asa. Actiunile tale (sau lipsa lor) pot ajuta sau distruge posibilitatea realizarii obiectivului tau. Ca sa profiti la maximum de practica 369, este important ca pasii tai de zi cu zi sa se indrepte in aceeasi directia cu manifestarea. Spre exemplu, poti incepe prin a pune deoparte cate 50 sau 150 lei… pentru vacanta in Grecia. La locul de munca vei da randament si vei arata ca meriti promovarea, iar daca iti doresti o relatie, nu este recomandat sa stai in casa si sa te uiti la televizor asteptand ca el sa iti bata la usa.

Odata ce ai inceput manifestarea, pasteaza-ti mintea deschisa, optimista si cauta oportunitatile. Aminteste-ti ca una dintre regulile de aur ale manifestarii este „energia pe care o investesti este ceea ce primesti inapoi”. Gandeste, comporta-te, imbraca-te si actioneaza ca si cum ai deja ceea ce manifesti.

Cat timp dureaza pana vedem rezultatul?

Nu exista un raspuns concludent, dar ar putea merita asteptarea. Se spune ca ar trebui sa scrii in jurnal timp de 33 de zile. De 3 ori dimineata, de 6 ori la pranz si de 9 ori seara. Unii au avut rezultate combinand metoda de manifestare 369 cu regula lui Abraham Hicks: daca te concentrezi timp de 17 secunde pe un gand, acel gand incepe sa atraga ale ganduri si alte forme de energie pentru a face aceste ganduri mai mari.

Relaxeaza-te si ai rabdare! Manifestarea cere sa ai incredere in tine la un nivel profund si sa treci peste orice indoiala.

Foto: depositphotos.com