Sopteste aceasta fraza inainte de a merge la culcare si tot ceea ce iti doresti va veni la tine

1
De Mia Nicolescu
9 iul. 2022

Legea Atractiei functioneaza. Manifestarea dorintelor functioneaza. Uneori, tot ce trebuie sa faci este sa CREZI!

Si daca despre Legea Atractiei am mai vorbit, materialul de fata este despre Manifestare – Manifestarea dorintelor. Cand activezi Manifestarea, iti permiti sa simti ca ceva este deja al tau si apoi sa creezi acea realitate pentru tine, facandu-ti visele si obiectivele sa devina realitate. In esenta, Manifestarea inseamna sa spui Universului despre ambitiile si dorintele tale si apoi sa le faci ale tale.

Pentru ca Manifestarea sa functioneze, trebuie sa crezi ca ceea ce spui este adevarul. A pune orice energie negativa sau indoiala in timpul transmiterii dorintei catre Univers se poate intoarce impotriva ta. Dar a crea ceea ce iti doresti inseamna mai mult decat o gandire pozitiva.

Intr-un videoclip postat pe TikTok, Elmer O. Locker Jr. explica cum soptind o anumita rugaciune/fraza magica, poate face ca tot ce iti doresti sa devina realitate.

Potrivit lui Locker, aceasta “rugaciune” a fost creata de Frederick Dodson, un autor, antrenor de succes si cercetator al constiintei. Locker insusi este un antrenor de succes, iar invataturile lui le au la baza pe cele ale lui Neville Goddard, un influent propagator al metafizicii.

Cum functioneaza Manifestarea

Dodson spune ca inainte de a merge la culcare, ar trebui sa soptesti urmatoarele cuvinte o data, de doua ori sau de trei ori, dar nu mai mult de trei ori:

“ITI MULTUMESC CA MI-AI ARATAT CA ACEASTA PROBLEMA ESTE DEJA REZOLVATA.”

“Inainte de a dormi, te adresezi unei surse superioare – Dumnezeu, Universul, sinele tau superior sau orice/oricine in care tu crezi – cu privire la ceea ce vrei sa imbunatatesti”, explica Locker.

Acesta sustine ca poti merge mai departe cu afirmatia magica si sa o modifici cat se poate de explicit in ceea ce priveste dorinta ta. In loc sa spui “aceasta problema”, spune exact care este problema. Sau: “Iti multumesc ca mi-ai aratat ca acesti bani sunt deja aici, in mainile mele”, “Multumesc ca mi-ai aratat ca aceasta noua relatie este una sanatoasa”.

Poti sopti aceasta rugaciune simpla inainte de culcare si o poti folosi pentru orice incerci sa creezi sau sa primesti, fie ca este vorba de bani, o relatie, o casa noua, un animal de companie – orice! Sopteste in functie de rezultatul dorit si orice vrei tu se va manifesta.

In esenta, la sfarsit de zi, pui capul pe perna si ii multumesti Universului pentru ca deja ai sau deja se intampla ceva ce iti doresti cu adevarat.

Foto: depositphotos.com