Activeaza legea atractiei: 3 pasi pentru a aduce si a spori iubirea in viata ta

1
De Cristina Tudor
9 dec. 2021

Despre Legea Atractiei se discuta inca intens, reprezentand practic cheia prin care putem atrage situatii si oameni in armonie cu propria noastra vibratie.

Asadar uneori atragem ceea ce nu ne dorim, pentru ca inca mai avem de lucru cu copilul din noi, dar si cu ranile emotionale ramase nevindecate, cu gandurile noastre, cu stilul nostru de viata. Iata cateva idei practice pentru a valorifica Legea Atractiei si a aduce mai multa iubire in viata noastra.

Cum sa folosesti legea atractiei pentru a gasi si a spori iubirea?

Atat pentru cei singuri, cat si pentru cei aflati deja intr-o relatie, nevoia de iubire ramane ridicata. Fiecare om prezinta aceasta nevoie.

Stim deja ca sunt persoane nefiricite ca sunt singure, la cum sunt sunt persoane nefericite in relatia in care se afla.

Legea Atractiei se refera la faptul ca atragem in jurul nostru situatii si oameni cu vibratie energetica similara cu a noastra, deschizand canale care pot fi deschide de statusul nostru energetic si spiritual.

Universul nu raspunde cuvintelor noastre, ci vibratiei pe care o imprimam acelor dorinte exprimate prin cuvinte. „Este baza Universului nostru: Cand ceri, intotdeauna iti este dat. Oamenii cred ca ei cer prin intermediul cuvintelor sau actiunilor lor, si uneori chiar fac acest lucru, insa Universul nu raspunde cuvintelor sau actiunilor. Universul raspunde chemarii tale vibrationale.” – Abraham Hicks

Unul dintre cele mai importante componente ale Legii atractiei este vibratia emotiilor noastre sau frecventa noastra energetica pe un anumit subiect.

Citeste continuarea pe Kudila.ro.

Foto: depositphotos.com