Cum sa manifesti o persoana. Tot ce trebuie sa stii pentru a-l atrage pe „acel” cineva in viata ta

1
De Cristina Tudor
21 apr. 2024

In ultima vreme se vorbeste in jurul tau tot mai mult despre manifestare, nu-i asa? Se pare ca aceasta practica a inceput sa castige tot mai mult teren si la noi, desi multi inca nu o inteleg.

Cu toate acestea, exista persoane care deja se axeaza pe cele mai mari visuri ale lor si care stiu cum sa atraga tot ce isi doresc. Vrei si tu sa ai parte de noroc in iubire si sa fii intr-o relatie cu persoana de care iti place?

Aceasta dorinta arzatoare poate deveni realitate daca stii cum sa o concretizezi si, mai ales, daca intelegi ce presupune procesul acesta. Fara ajutorul unui specialist nu vei reusi, asa ca trebuie sa arunci o privire asupra cuvintelor rostite de Angela Christian, antrenor de manifestare:

„Manifestarea este actualizarea fizica a convingerilor, gandurilor si emotiilor tale subconstiente. Inseamna alinierea mintii, trupului si spiritului tau cu pasi mici, realizabili, pe care ii faci spre atingerea scopului tau.”

Inainte sa incepi sa faci asta, este absolut necesar sa ai o discutie cu propria persoana si sa privesti adanc in interiorul tau. Daca nu stii ce vrei si ce simti, vei esua, iar persoana pe care o doresti nu va ajunge in bratele tale.

Tot specialista numita mai sus a dezvaluit ca „Pentru a obtine rezultate de manifestare constante si precise, va trebui sa incepi sa iti descoperi si sa iti revizuiesti credintele, gandurile, emotiile si cuvintele”. Interesant este ca poti atrage in viata ta ce fel de oameni vrei, indiferent ca este vorba de prieteni sau de cineva mai special, alaturi de care poti construi o relatie amoroasa.

Ce trebuie sa faci? Nu e nevoie sa depui eforturi prea mari, ci doar sa iti doresti din toata inima sa te inconjoare acele persoane care ti se potrivesc si care se muleaza perfect pe sufletul tau. De exemplu, te poti gandi in fiecare zi la calitatile pe care acesti oameni ar trebui sa le aiba sau la cum ti-ai imaginat dintotdeauna ca este jumatatea ta. Bineinteles, va trebui sa analizezi acele trasaturi si sa vezi cate dintre ele sunt realiste. Nu vei reusi ce ti-ai propus daca ai asteptari prea mari, care nu au nicio legatura cu realitatea.

Te mai poti folosi si de mantre. Stii despre ce vorbesc? Sunt acele afirmatii pe care le repeti pana cand devin realitate, pentru ca mintea incepe sa creada din ce in ce mai tare in ele. Citeste continuarea pe divahair.ro.

Foto: Freepik.com