Trei fraze pe care sa le rostesti cand nu ai bani si vei atrage abundenta in mod miraculos

1

Se spune ca puterea cuvantului este incredibila. Gandurile si cuvintele noastre au capacitatea de a modela realitatea in care traim. Asadar, daca te confrunti cu dificultati financiare, abordeaza situatia cu o mentalitate pozitiva.

In acest fel, vei primi din partea Universului oportunitati de crestere si abundenta.

E bine sa spui aceste fraze cat mai des, dar mai ales dimineata si seara, cand mintea ta e pregatita sa primeasca noi informatii. Ai grija la trei aspecte: foloseste timpul prezent, cuvinte pozitive si fapte.

„Sunt recunoscatoare pentru tot ce am acum si merit banii pe care ii castig, fiind stapana pe bunastarea mea financiara.”

Recunostinta este una dintre cele mai puternice emotii pe care le putem experimenta. Atunci cand te concentrezi pe ceea ce ai deja, indiferent cat de mic pare, iti schimbi perspectiva de la lipsa la abundenta. Gaseste motive de recunostinta in fiecare zi, chiar si pentru lucrurile mici.

De asemenea, este important sa-ti repeti zilnic: merit sa primesc prosperitate, bani si fericire. Adesea, s-ar putea (poate in subconstient) sa consideri ca nu esti vrednica de mai multe castiguri. Inainte de a-ti realiza obiectivele financiare, este obligatoriu sa crezi 100% in viabilitatea atingerii acestora.

„Merit sa am abundenta in viata mea”: Repetarea acestei fraze ajuta la schimbarea acestor credinte si la intarirea convingerii ca meriti sa traiesti o viata plina de prosperitate.

Da, meriti sa iti cumperi tot ce iti doresti, sa iti acoperi datoriile si sa ai planuri indraznete pentru viitor. Trebuie doar sa inlocuiesti tiparele negative cu aceasta gandire.

Cum sa-ti antrenezi creierul sa gandeasca pozitiv (chiar si cand emotiile tale sunt negative)

„Sunt deschisa sa primesc din surse neasteptate si vizualizez pacea financiara”

Prin rostirea acestei fraze, iti deschizi mintea si inima pentru a primi binecuvantari in diferite forme si din diferite directii. Nu te limita doar la o sursa de venit, ci incearca sa-ti diversifici activitatile. Seteaza-ti mentalitatea pentru castig.

Mai poti spune „banii vin usor spre mine”, pentru a intari credinta ca Universul este generos cu tine si nu trebuie sa depui eforturi supraomenesti pentru a castiga bine.

Evident, pentru orice realizare in viata e nevoie de munca, dar adesea te blochezi intr-o energie in care doar oferi fara a primi. Acest gen de afirmatie te ajuta sa descatusezi oportunitati.

Trei tipare despre bani invatate in familie care iti pot bloca evolutia financiara. Cum le deblochezi pentru a atrage abundenta

„Am toti banii de care am nevoie si ei muncesc din greu pentru mine”

O regula importanta in manifestare este sa traiesti deja, mental, in scenariul tau ideal. Tu deja ai banii de care ai nevoie. In momentul in care vei reusi cu adevarat sa-ti intiparesti aceasta credinta in minte, vei vedea ca apar ocazii ce iti asigura venitul necesar ca sa ai viata perfecta.

Nu te limita la aspiratii mici, ci proiecteaza o viata de vis. Dar nu te astepta sa bati din palme si ea sa devina realitate. Este nevoie de perseverenta si de multe ganduri precum „prosperitatea mea este nelimitata” sau „banii pe care ii castig si ii cheltuiesc ma fac fericita”, ca sa primesti o energie buna in acest sens.

Foto: freepik.com