Cea mai buna perioada din zi in care sa-ti manifesti intentiile

1

Daca vrei sa iti indeplinesti dorintele si sa ajungi acolo unde visezi, manifestarea iti poate veni in ajutor. Exista cateva trucuri care sa o faca mai eficienta.

Este importanta inclusiv ora la care iti manifesti intentiile. Desigur, poti aplica aceasta tehnica oricand pe parcursul timpului si cand te simti tu mai confortabil, dar exista un interval special in care Universul iti asculta dorintele.

Cunoasteti zicala: „Cum iti incepi dimineata, asa iti traiesti ziua”. Ei bine, acest lucru este cu siguranta adevarat atunci cand vine vorba de manifestare.

Incepandu-ti ziua intr-o vibratie inalta, te poti asigura ca tot ceea ce atragi in restul zilei este in concordanta cu ceea ce iti doresti.

Continua sa citesti pentru a afla de ce dimineata este cel mai bun moment pentru a manifesta.

Cum manifesti banii: 8 trucuri pentru abundenta

Intentiile se manifesta mai bine in prima parte a zilei

Facandu-ti timp pentru a-ti alinia gandurile cu ceea ce vrei sa manifesti dimineata, poti atrage situatii, oameni si evenimente care te aduc mai aproape de ceea ce iti doresti. Dimineata este cel mai bun moment pentru a manifesta, deoarece tocmai ai petrecut toata noaptea dormind intr-o stare de non-rezistenta.

Dormitul nu numai ca te ajuta sa iti odihnesti corpul fizic, dar iti restabileste si vibratia energetica la normal.

Asadar, momentele de dimineata sunt ocazia perfecta pentru a-ti ridica vibratia, astfel incat sa te aliniezi vibrational cu dorinta ta.Daca dorinta ta este sa manifesti mai multa bucurie in viata ta, cultiva in mod intentionat sentimente de bucurie in rutina ta de dimineata pentru a atrage experiente pline de bucurie pe tot parcursul zilei.

Practic, tu esti cea care da tonul intregii manifestari. Iar energiile tale sunt mai puternice in prima parte a zilei.

Doua lucruri simple pe care le poti face dimineata pentru a manifesta intentiile

Afirmatii: Afirmatiile le poti folosi pentru a inlocui usor gandurile negative cu unele mai pozitive. Cele mai puternice afirmatii pentru manifestare sunt acestea „Eu Sunt. Eu sunt fericita, eu sunt implinita, eu sunt o femeie capabila, eu sunt – o anumita pozitie la locul de munca – sau eu sunt posesoarea – un anumit obiect pe care il doresti -, sunt doar cateva exemple.

Afirmatii pe care sa le spui in aceasta primavara pentru iubire de sine si pace interioara

Meditatia: Meditatia in liniste este cea mai buna modalitate de a ridica vibratia si de a primi indrumari de la Univers. Fa o meditatie de vizualizare in fiecare dimineata in care vizualizezi in cel mai mic detaliu ceea ce iti doresti.

Poti alege o meditatie ghidata, pentru a-ti fi usor sa te detasezi de exterior si sa te concentrezi pe puterea ta interioara.

124,95 lei, redus de la 147 lei, shop.andreearaicu.ro

5 programe si meditatii care te vor ajuta sa devii femeia pe care o admiri

Meditatia este un instrument grozav, deoarece o poti folosi in combinatie cu afirmatiile. Aceasta practica permite creierului si corpului tau sa isi gaseasca calmul si sa se centreze. Atunci cand meditezi, poti vizualiza intentiile, iar acest lucru te va ajuta sa impingi aceste vibratii in Univers utilizand legea atractiei.

Foto: depositphotos.com