Afirmatii pe care sa le spui in aceasta primavara pentru iubire de sine si pace interioara

1
De Cristiana Astefanoaiei
10 mart. 2023

Primavara este anotimpul care aduce o multime de schimbari frumoase, odata cu temperaturile mai calde si natura care se trezeste la viata. Este momentul perfect sa te concentrezi pe afirmatii pozitive care te pot ajuta sa te bucuri de acest anotimp minunat si sa iti imbunatatesti starea de spirit.

Poti incepe cu vizualizarea modului in care vrei sa te simti in corpul tau, in munca ta, in relatiile tale, in viata ta.

Vrei sa simti libertate, bucurie, expansiune, implinire, conexiune?

Daca vrei sa imbratisezi ce e mai bun in acest sezon, aceste afirmatii de primavara sunt lucrul perfect. Ele reprezinta o modalitate buna de a practica recunostinta si de a atrage cele mai bune lucruri pentru tine in urmatoarele luni.

Afirmatii pe care sa le spui in aceasta primavara

„Primavara ma energizeaza si ma inspira!”

Aceasta afirmatie pozitiva te poate ajuta sa te simti mai energica si motivata sa te implici in activitati care iti fac placere. Repeta-ti asta in fiecare dimineata, in timp ce privesti pe geam si te incarci de la natura.

Afirmatii puternice pentru incredere in tine. Spune-le zilnic

„Cu fiecare zi care trece, tot mai multe lucruri minunate se intampla in viata mea.”

Aceasta afirmatie te ajuta sa te concentrezi asupra lucrurilor bune care se intampla in viata ta, in loc sa acorzi atentie celor negative. Afirmand des acest lucru atragi in jurul tau doar ce e pozitiv.

„Primavara este momentul perfect pentru a incepe lucruri noi si incitante.”

Este momentul potrivit sa te provoci sa faci lucruri noi, cum ar fi invatarea unei noi abilitati sau inceperea unui proiect nou.

„Am devenit cea mai buna versiune a mea.”

Natura renaste si tu te poti bucura de acest lucru odata cu ea. Priveste la versiunea ta din trecut si uita-te cat de departe ai ajuns. Onoreaza cresterea si dezvoltarea ta.

„Ma bucur de frumusetea naturii in fiecare zi!”

In timpul primaverii, natura se trezeste la viata si ne ofera o multime de culori si mirosuri minunate. Aceasta afirmatie te poate ajuta sa te concentrezi asupra frumusetii din jur si sa o apreciezi mai mult.

Cum sa atragi lucruri bune prin afirmatii, in aceasta primavara

„Ascult ceea ce vrea inima mea; am incredere in sfatul inimii mele.”

Ca un ciripit de pasarele, inima ta sopteste ceea ce ai nevoie sa auzi. Trebuie doar sa iti faci timp sa o asculti si te va ghida pe drumul cel mai potrivit pentru tine.

„Sunt conectata, chiar acum, in acest loc, cu persoana care vreau sa fiu si cu viata pe care vreau sa o traiesc.”

Manifestarea este un instrument puternic si daca tu te proiectezi in situatii in care vrei sa ajungi si in contexte cat mai favorabile tie, cu siguranta acelea vor deveni realitate pentru tine. Spune aceasta mantra zilnic si vei atrage doar lucruri bune.

Vision board si jurnal de manifestare pentru 2023. Cum sa-ti organizezi planurile ca sa primesti tot ce ti-ai dorit

„Sunt recunoscatoare pentru toate binecuvantarile pe care le am in viata mea”

Spune-o zilnic pentru a te putea concentra asupra lucrurilor bune din viata ta, in loc sa te plangi de ceea ce nu ai. Recunostinta poate aduce multa fericire si liniste interioara.

„Ma bucur de fiecare zi din primavara, fara a ma ingrijora de ziua de maine!”

Propune-ti sa traiesti mai mult in prezent, sa te bucuri de momentele frumoase si sa nu te ingrijorezi prea mult de viitor.

„Primavara este momentul perfect pentru reinnoire in viata mea.”

Daca simti ca este momentul sa faci o schimbare si ai amanat-o pentru mult timp, propune-ti sa ai curajul sa actionezi in aceasta primavara. Repeta zilnic aceasta mantra si aduna-ti forta pentru a face acel lucru. Cu siguranta este spre binele tau.

Sindromul fetei norocoase, viral pe Tik Tok. Ce inseamna si cum te poate ajuta sa atragi tot ce iti doresti

„Sunt un magnet de bucurie si de toate lucrurile bune.”

Propune-ti sa ai noroc si vei avea noroc. Propune-ti sa-ti mearga bine si totul iti va merge bine. Spune in fiecare dimineata aceasta afirmatie si ziua ta va fi inconjurata de fericire si satisfactii.

Foto: depositphotos.com