Sindromul fetei norocoase, viral pe Tik Tok. Ce inseamna si cum te poate ajuta sa atragi tot ce iti doresti

1
De Cristiana Astefanoaiei
14 ian. 2023

Daca iti place sa petreci timp pe TikTok sau pe Instagram, este foarte posibil sa iti fi iesit in cale macar un video despre „Lucky Girl Syndrome”. Iata ce inseamna Sindromul fetei norocoase si cum te poate ajuta si pe tine!

Manifestarea a inceput sa fie din ce in ce mai practicata si accesibila, cu ajutorul internetului. Datorita TikTok, foarte multa lume a descoperit potentialul imens pe care il are vizualizarea in atingerea scopurilor noastre.

Tocmai pentru ca exista aceasta deschidere, apar tot felul de practici si de metode, unele foarte simple, pentru manifestarea dorintelor. Cea mai recenta si virala este „Sindromul fetei norocoase” sau „Lucky Girl Syndrome”.

„Sindromul fetei norocoase”: ce presupune

Aceasta tehnica de manifestare nu este folosita pentru a tinti o dorinta specifica, ci pentru a schimba intreaga mentalitate a persoanei care o practica. Daca vei pune in aplicare metoda, vei descoperi ca lucruri bune incep sa se intample in jurul tau, fara sa le vizezi neaparat.

Cum sa tii un jurnal de manifestare. Te va ajuta sa-ti implinesti visurile!

Exista mai multe filmulete pe internet cu tot felul de exemple ale unor femei care, de indata ce si-au schimbat mindsetul, au reusit sa primeasca de la univers fix ceea ce aveau nevoie.

Este foarte simplu sa practici „Sindromul fetei norocoase”. Trebuie doar sa iti repeti cat mai des: „wow, ce norcoasa sunt, lucrurile bune vin pur si simplu catre mine”. Alte replici: „mie mi se intampla doar lucruri bune”, „nu stiu cum, dar lucruri bune vin in viata mea”. Aceste afirmatii vor inlocui orice fel de gandire pesimista pe care, poate, o aveai pana acum.

Chiar daca la inceput poate sa para nenatural si sa iti fie destul de greu sa repeti, aparent fara motiv, cat esti de norocoasa, va deveni destul de rapid o obisnuinta. Este important sa faci aceasta practica si in gand, dar si afirmand cu voce tare cat esti de norocoasa.

Iar atunci cand un lucru bun ti se intampla, aminteste-ti de aceste mantre si fii recunoscatoare. Repeta din nou cat esti de norocoasa si cum lucruri bune se intampla usor pentru tine.

Cele mai multe persoane care au ales sa practice aceasta metoda au povestit cum, imediat, viata lor s-a imbunatatit.

Exemple de Sindromul fetei norocoase

Explicatia? Atragi ceea ce gandesti. Legea atractiei este baza manifestarii si e cunoscut faptul ca aducem in viata noastra lucrurile pe care le conturam in gand.

@lauragalebe The secret is to assume and believe it before the concrete proof shows up. BE DELUSIONAL. #bedelusional #luckygirlsyndrome #affirmations #lawofassumption #manifestationtiktok #manifestingtok #lawofassumptiontok #manifestation ♬ original sound – Laura Galebe

Laura Galebe este una dintre creatoarele de continut de pe TikTok care a vorbit despre Sindromul fetei norocoase. Potrivit acesteia, trebuie sa te convingi cu adevarat ca esti norocoasa si ca tot ceea ce se intampla in viata ta va duce catre ceva pozitiv. In propriile ei cuvinte: „Secretul este sa presupui si sa crezi inainte de a aparea dovada concreta.”

Metoda de manifestare 369 te ajuta sa obtii orice iti doresti: oamenii jura ca le-a schimbat viata

„Ma consider cu adevarat unul dintre cei mai norocosi oameni pe care ii cunosc”, a explicat Galebe in TikTok-ul sau initial de prezentare a conceptului. „Adica, primesc cele mai nebunesti oportunitati, aruncate spre mine din senin.” Si ea atribuie cea mai mare parte a norocului ei mentalitatii de Lucky Girl.

De exemplu, Galebe foloseste in mod regulat afirmatii de genul: „Sunt atat de norocoasa”, „Universul imi asigura intotdeauna spatele” sau „Totul imi iese intotdeauna bine”, care ii intaresc in mod subconstient norocul innascut inainte ca ceva norocos sa se fi intamplat cu adevarat. Ea rosteste aceste fraze cu voce tare in timp ce vorbeste cu prietenii sau isi vede de viata de zi cu zi.

„Spun in mod constant: <<Lucruri minunate mi se intampla mereu in mod neasteptat>>”, a explica Laura Galebe.

De ce functioneaza Lucky girl syndrome?

Potrivit antrenoarei profesioniste de manifestare si succes Kathleen Cameron, Sindromul Fetei Norocoase produce rezultate pentru ca exploateaza puterea credintelor noastre subconstiente. Cameron il aseamana cu Legea presupunerii, un principiu care sta la baza multor metode populare de manifestare. Legea presupunerii afirma ca, daca crezi si actionezi ca si cum ai avea deja ceea ce iti doresti, vei obtine ceea ce vrei.

Vision board si jurnal de manifestare pentru 2023. Cum sa-ti organizezi planurile ca sa primesti tot ce ti-ai dorit

Pentru a vedea cu adevarat rezultate, e nevoie sa-ti iei ceva timp pentru a intra in contact cu obiectivele si dorintele tale cele mai intime.”Cel mai bun mod de a incorpora ritualul este sa te intrebi: <<Cum vreau sa traiesc aceasta viata?>>. Tine imaginea intentiei pana cand aceasta devine realitatea ta. Crezand ca totul merge bine pentru tine, vei crea literalmente acea experienta in viata ta”.

Foto: Instagram/@brunamarquezine