Afirmatii vindecatoare pentru curatarea aurei in aceasta primavara. Repeta-le zilnic ca sa iti gasesti lumina interioara

1

Vindeca ranile trecutului si priveste cu incredere spre viitor, folosind aceste mantre motivationale.

Cu ajutorul acestor afirmatii iti vei purifica aura, mai ales acum, primavara, cand totul renaste la viata.

Aceste afirmatii pot fi utilizate in meditatie, in timp ce te plimbi in natura sau cand iti iei o pauza de 10 minute pentru a-ti linisti mintea.

„Sunt deschisa sa eliberez orice energie blocata”

Te ajuta sa-ti reamintesti ca esti capabila sa lasi in urma orice energie negativa sau stagnanta care ar putea sa iti impovareze aura. In schimb, iti deschizi inima si mintea pentru a primi lumina si iubire in viata ta.

„In fiecare zi, aura mea se curata si se reincarca cu energie proaspata si vitalitate”

Aceasta afirmatie iti aminteste ca curatarea si revitalizarea aurei tale este un proces continuu si ca esti intotdeauna in miscare catre o stare de echilibru si sanatate energetica.

„Imi hranesc aura cu ganduri, emotii si actiuni care promoveaza sanatatea si fericirea mea”

Mantra aceasta iti seteaza creierul spre a gasi doar acele lucruri care iti sustin bunastarea.

Afirmatiile si gandirea pozitiva chiar functioneaza, spun expertii. Iti imbunatatesc sanatatea, te ajuta sa fii mai fericita si sa ai succes

„Fiecare cuvant pe care il rostesc este o binecuvantare care aduce armonie si iubire in lumea din jurul meu”

Subliniaza puterea vorbelor pe care le spui. Alege sa nu folosesti cuvinte negative pentru ca ele sunt incarcate de energii nefaste.

„Imi exprim recunostinta pentru corpul meu, care este un templu sacru al energiei mele, si il hranesc cu ganduri si actiuni care ii sustin sanatatea si vitalitatea”

Repetand aceste vorbe, iti recunosti puterea interioara si apreciezi lumina si dragostea pe care le poti aduce in lume.

„In fiecare zi, aleg sa ma inconjor cu oameni care sustin si imbogatesc energia mea, creand astfel un camp plin de lumina si armonie”

In mod constient, stabilesti ca vrei sa te conectezi doar cu acele persoane care aduc valoare in jurul tau.

Afirmatiile vindecatoare pot fi un instrument puternic in aceasta calatorie a reinnoirii interioare. De aceea, ele trebuie rostite zilnic. Este important sa dedici timp pentru a curata si reimprospata energiile din jurul tau si sa fii constanta in aceasta practica, pentru a-i descoperi rezultatele in timp.

Foto: depositphotos.com