Cel mai bun mod de a folosi Legea Atractiei pentru a manifesta o viata asa cum ai visat

1
De Alice Papuc
6 iun. 2023

Amber Scholl, creatoarea de continut de pe YouTube si Instagram, te invata ca lucrurile bune vin in viata ta atunci cand esti pregatita pentru ele.

Atunci cand a absolvit la Universitatea Pepperdine din Malibu, Amber Scholl isi dorea o cariera ca reporter de divertisment. Contrar asteptarilor, a avut un job in care livra pentru cei de la Postmates. Insa Amber nu a incetat niciodata sa creada ca “va castiga premiul cel mare la loterie.” In timpul sau liber, Amber a creat un canal de YouTube unde posta videoclipuri din viata sa de zi cu zi. Facea acest lucru pentru a-si ridica moralul si pentru a face ca viata ei sa para mai roz, intr-un moment in care nu era deloc roz. Cine ar fi stiut atunci ca “marele premiu la loterie” va fi reprezentat chiar de cariera sa: creatoare de continut pe YouTube si Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amber Scholl (@amberscholl)

Amber Scholl – Cariera pe Youtube

La momentul actual, Amber Scholl are peste 3,66 milioane de urmaritori pe YouTube. Unul din videoclipurile care au ajutat-o pe Amber cel mai mult sa se lanseze pe YouTube a fost denumit chiar “Cum sa faci hainele ieftine sa para scumpe”. Acest videoclip a facut ca numarul sau de urmaritori sa creasca de la 1000 la 100.000 in doar doua zile. „Acela a fost momentul in care i-am trimis mesaj mamei spunandu-i ca voi fi bine”. Un alt videoclip care a propulsat-o pe YouTube pe Amber a fost cel despre “DIY Marble Flooring” – cum sa faci ca podeaua ta sa imite aspectul de marmura.

Videoclipurile se afla in continuare pe canalul ei de YouTube. La finalul zilei, Amber a recunoscut intotdeauna ca a fost doar o fata pasionata de fashion, care la acel moment nu isi permitea prea multe lucruri. Cu toate acestea, si-a urmat pasiunea, a crezut in ea si a reusit sa ajunga acolo unde este astazi: are cariera de vis, a calatorit prin toata lumea realizand celebra serie “Shopping World Tour”, a colaborat cu branduri de lux si a luat parte la evenimente importante. Amber a continuat sa-i arate publicului sau toate aceste lucruri in mod transparent.

8 femei din online care ma inspira

Cum foloseste Amber legea atractiei pentru a-si manifesta viata de vis

Creatoarea de continut nu s-a temut niciodata sa spuna cat de mult crede in legea atractiei si in vision boards. Vei vedea multiple videoclipuri in care Amber povesteste cum isi imagineaza viata de vis. Cum simte ca poate realiza tot ceea ce si-a propus si cum stie ca va avea ceea ce isi doreste. “Sunt dovada vie a legii atractiei si a manifestarii si cum poti folosi puterea Universului pentru a-ti realiza toate visurile! Astazi iti impartasesc toate secretele mele, astfel incat sa poti face si tu acest lucru.”

O alta serie emblematica pe canalul ei de YouTube este cea despre vision boards. Anual, Amber realizeaza un vision board in care isi “asterne pe hartie” toate obiectivele pentru anul respectiv. Pe parcurs, urmaritorii sai pot vedea cum aceasta bifeaza obiectiv cu obiectiv.

Celebrul motto “Ah But What If It Does?”

Amber are un motto dupa care s-a ghidat intotdeauna „What if it doesn’t come true? Ah, but what if it does?” A impartasit in numeroase randuri cum se temea ca nu va reusi, cum credea uneori ca viseaza prea mult si ca va ramane exact in acel punct din care a plecat. Cu toate acestea, Amber nu si-a pierdut increderea, iar astazi are propriul business de bijuterii “333&CO”. Acest citat a fost atat de important pentru Amber, incat se afla chiar si pe bijuteriile ei.

Amber-Scholl-333-and-co

Ah But What If It Does? 10K Necklace, 333&CO, 300 $

Sper ca aceasta poveste te-a inspirat si te indemn sa crezi in tine, mai mult decat ai facut-o vreodata. Nu stii niciodata ce surprize ti-a pregatit Universul. Viseaza cu ochii deschisi, fii recunoscatoare pentru ceea ce ai, tinteste cat mai sus si nu te teme sa actionezi. Care este cel mai rau lucru care se poate intampla daca alegi sa crezi in tine?

Foto: Instagram/@amberscholl