Linda Evangelista, care sustine ca a fost „desfigurata” de o procedura de slabit, a ajuns la o intelegere in procesul de 50 de milioane de dolari

1
De Cristina Tudor
22 iul. 2022

Linda Evangelista a ajuns la o intelegere in procesul de 50 de milioane de dolari impotriva CoolSculpting.

Supermodelul in varsta de 57 de ani sustine ca procedura de slabire a avut in cazul ei un efect secundar rar care a „desfigurat-o permanent”, in urma cu sase ani.

Linda a scris intr-o postare pe Instagram ca este fericita ca poate lasa in urma procesul si ca asteapta cu nerabdare „un capitol nou” in viata ei. Ea le-a multumit prietenilor si familiei pentru sustinere.

„Ma bucur sa anunt ca am ajuns la o intelegere in procesul cu CoolSculpting. Astept cu nerabdare urmatorul capitol din viata mea, alaturi de prieteni si familie, si sunt fericita ca las aceasta chestiune in urma. Sunt cu adevarat recunoscatoare pentru sustinerea pe care am primit-o din partea celor care m-au contactat”, a scris Evangelista in postarea de pe Instagram.

In procesul pe care l-a intentat impotriva companiei care detine brandul CoolSculpting, fostul model a cerut daune de 50 de milioane de dolari pentru ca a fost „desfigurata brutal” de procedura despre care a spus ca „a facut opusul a ceea ce a promis”.

CoolSculpting este denumirea de brand pentru criolipoliza. Metoda, cunoscuta si ca body contouring, foloseste temperaturi scazute pentru a reduce depozitele de grasime si a fost aprobata de Agentia pentru Alimente si Medicamente din Statele Unite.

In timpul tratamentul, un aparat setat la temperaturi negative este aplicat pe depozitele de grasime, ceea ce duce la moartea celulelor adipoase din tesuturi.

In cazuri rare, precum este si cel al modelului canadian de origine italiana, poate aparea o reactie adversa numita hiperplazie adipoasa paradoxala. In aceasta situatie, zona tratata devine mai voluminoasa, in loc sa fie redusa. Poate lasa sub piele „o masa nedureroasa, vizibil marita, ferma si bine delimitata”, potrivit Healthline, citat de Daily Mail.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Linda Evangelista pentru Erasa Skincare