Britney Spears, complet „izolata” dupa despartirea de Sam Asghari. Doar fratele sau, Bryan, ii este alaturi

1
De Georgiana Dorobantu
23 aug. 2023

Bryan, fratele mai mare al lui Britney Spears, se implica tot mai mult in viata cantaretei, dupa despartirea ei de Sam Asghari.

„Petrece mai mult timp cu ea si o ajuta, impreuna cu un terapeut”, a dezvaluit o sursa pentru Page Six, care a adaugat ca prezenta lui Bryan este „un lucru grozav pentru toti membrii familiei Spears.”

Surse apropiate de cantareata americana au dezvaluit ca Britney, in varsta de 41 de ani, era „izolata” in locuinta ei din Thousand Oaks, California, dupa ce Asghari, in varsta de 29 de ani „a abandonat-o” si a depus cerere de divort saptamana trecuta.

La acea vreme, Britney nu era „in termeni buni cu familia ei”, a mai spus sursa, in special cu tatal ei si fostul sau tutore, Jamie Spears, si sora sa mai mica, Jamie Lynn Spears.

Britney a avut o intalnire scurta cu mama sa, Lynne Spears, in luna mai a acestui an, dar cu toate acestea „exista in continuare multe sentimente ranite acolo, asa ca nu s-au impacat cu adevarat.”

Cantareata americana a pierdut, de asemenea, contactul cu cei doi fii ai sai, Sean Preston, de 17 ani, si Jayden, de 16 ani, care la inceputul lunii august s-au mutat in Hawaii impreuna cu tatal lor, Kevin Federline.

Spre deosebire de ceilalti apropiati ai lui Britney, fratele sau Bryan, in varsta de 46 de ani, nu a facut nicio declaratie publica in timpul luptei acesteia pentru eliminarea tutelei, perioada in care ea s-a instrainat de cele mai multe dintre rudele sale.

El a vorbit o singura data despre situatia legala complexa, recunoscand intr-un podcast din iulie 2020 ca „trebuie sa fie foarte frustrant ca cineva sa-ti spuna constant ce sa faci”.

Atunci cand Britney s-a casatorit cu Asghari in iunie 2022, au existat zvonuri ca artista si-ar fi invitat fratele mai mare la nunta. Insa iubita acestuia, Amber Lynn Conklin, a dezvaluit ulterior ca nu au putut participa pentru ca aveau alte angajamente stabilite inainte de a primi invitatia.

Cu toate acestea, cantareata a negat ca fratele sau s-ar fi aflat pe lista de invitati si i-a transmis prin intermediul Instagram mesajul „M-ai ranit si stii asta.”

De la despartirea survenita la finalul lunii iulie, Britney Spears si Sam Asghari nu isi mai vorbesc, dar fac aluzii unul la celalalt in postarile lor de pe Instagram. Artista a scris ca este „putin socata”, dar „nu mai suporta durerea”.

Cantareata in varsta de 41 de ani si modelul de 29 de ani s-au casatorit in iunie 2022, dupa cinci ani de relatie.

Asghari a depus oficial actele de divort pe 16 august, citand ca motiv „diferente ireconciliabile” si trecand data de 28 iulie 2023 ca data separarii, arata informatiile obtinute de TMZ.

Potrivit informatiilor obtinute de Daily Mail, Asghari si Spears s-au despartit dupa „o cearta monstru”, in care el si-a confruntat sotia cu privire la zvonurile conform carora ea ar fi fost infidela.

Documentele oficiale obtinute de TMZ arata ca Asghari ii cere cantaretei pensie de intretinere, precum si sa plateasca onorariul avocatilor sai pentru procesul de divort.

Instagram/Britney Spears