Britney Spears crede ca fostul sau sot, Sam Asghari, a colaborat in secret cu tatal ei pentru a mentine tutela

1
De Georgiana Dorobantu
30 aug. 2023

Britney Spears crede ca Sam Asghari, fostul ei sot, a lucrat „in secret” impreuna cu tatal ei, Jamie Spears, caruia i-a oferit informatii din interior care au ajutat la pastrarea curatelei asupra ei, care a durat 13 ani.

Sam, in varsta de 29 de ani, a depus actele de divort la inceputul lunii august, dupa un an si o luna de la casatorie. Insa surse apropiate de cantareata americana sustin ca ea a inceput sa aiba indoieli cu privire la relatia lor cu mult inainte de despartirea oficiala.

Potrivit unor apropriati ai familiei Spears, citati de Mail Online, Britney a inceput sa devina tot mai suspicioasa in privinta lui Sam. Ea considera ca Sam a colaborat ani la rand cu Jamie, tatal ei, caruia i-a oferit informatii personale despre viata ei.

„Britney are motive sa creada ca Sam a lucrat in secret cu tatal ei, Jamie, inca de la inceputul relatiei lor”

„Sam ii oferea informatii lui Jamie care l-ar fi ajutat pe acesta sa o tina sub control prin tutela. In schimb, Sam avea acces la ea si la banii ei. Britney simte acum ca Sam a fost fals in tot acest timp”, a spus sursa pentru DailyMail.com.

Britney Spears, complet „izolata” dupa despartirea de Sam Asghari. Doar fratele sau, Bryan, ii este alaturi

La mai putin de doua luni dupa ce Sam si Britney s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului ei „Slumber Party”, cei doi si-au facut relatia publica pe Instagram. La acea vreme, viata lui Britney era controlata de tatal ei, care detinea controlul total asupra banilor, carierei si activitatilor ei de zi cu zi.

Desi cercul de prieteni si cunoscuti al lui Britney era foarte limitat la acea vreme, fiind strict reglementat de Jamie, Sam a fost primit cu bratele deschise de familia Spears. El a mers alaturi de ei in vacante si iesiri cu intreaga familie.

Dupa ce a cunoscut-o pe Britney, cariera de actor a lui Asghari a luat avant. El a obtinut roluri in filme si seriale TV, cel mai recent fiind in filmul „Lioness”, in care va juca alaturi de Nicole Kidman.

Desi cariera lui a evoluat rapid, mariajul cu Britney a inceput sa se destrame. Potrivit sursei citate, „nefericirea” lui Britney a facut-o sa se retraga treptat din casnicie, cu luni inainte ca Sam sa depuna cerere de divort.

„Britney o terminase cu Sam cu cateva luni in urma si era nefericita. Erau planuri de a-l instala pe Sam la casa lui si de a-i oferi bani astfel incat despartirea sa fie amiabila”, a mai spus sursa.

Fanii au remarcat ca Sam nu a incercat sa o elibereze pe Britney de tutela, desi aveau o relatie de cinci ani

Timp de multi ani nu s-a stiut mai nimic despre tutela lui Britney si modul in care tatal sau ii controla viata. In iunie 2021, ea a vorbit deschis intr-o marturie in sala de judecata.

In afara de detaliile socante cu privire la controlul strict impus de tatal ei, ea a dezvaluit ca tutela o impiedica sa se casatoreasca cu Sam. Cantareata a mai spus ca a fost fortata sa poarte un sterilet pentru a nu ramane insarcinata.

Sam Asghari ameninta cu „dezvaluiri jenante” despre Britney Spears daca ea nu accepta negocierea contractului prenuptial

Abia dupa aceste declaratii, care au dus la aparitia miscarii #freebritney, Sam a vorbit public despre tutela, pentru prima data in cinci ani. El a purtat un tricou cu mesajul #freebritney si a spus ca Jamie incearca sa le controleze relatia.

In acelasi timp, fanii au reactionat cu comentarii in care au facut aluzie la faptul ca Sam nu a incercat inainte sa o elibereze pe Britney de tutela, desi aveau o relatie de cinci ani. El nu a mai facut de atunci niciun comentariu legat de tutela sau Jamie.

Foto: Instagram/Britney Spears