Britney Spears e gata sa-si spuna povestea: Cand va fi lansat volumul biografic „The Woman in Me”

1
De Maria Constantin
21 iul. 2023

Vedeta isi va publica biografia in aceasta toamna. Deocamdata, presa americana a prezentat coperta volumului.

„The Woman in Me”, cartea in care Britney Spears isi povesteste viata, va fi publicata pe 24 octombrie, anunta People. Dupa un razboi intens intre mai multe case editoriale din Statele Unite, Gallery Books, o editura din cadrul grupului Simon & Schuster, a achizitionat drepturile de publicare a biografei cantaretei.

„Marturia convingatoare pe care Britney a oferit-o in instanta a socat lumea, a schimbat legislatia si a demonstrat puterea si curajul ei care inspira”, a declarat Jennifer Bergstrom, vicepresedinte al Gallery Books, pentru People.

„Nu am nicio indoiala ca biografia ei va avea un impact similar si ca va fi evenimentul editorial al anului. Nu puteam fi mai mandri de atat sa ajutam la impartasirea povestii ei”, a mai spus Bergstrom.

Volumul va iesi pe piata la doi ani dupa ce Spears, in varsta de 41 de ani, a castigat lupta in instanta pentru a scapa de tutela pe care tatal ei o detinea asupra sa de peste 13 ani. Dupa ce artista a sustinut o pledoarie publica emotionanta in iunie 2021, implorand judecatorul din Los Angeles sa anuleze tutela, angajamentul legal a fost incheiat la 12 noiembrie 2021.

Britney Spears are probleme medicale complicate, apropiatii ei si fanii sunt ingrijorati

Cartea biografica promite sa dezvaluie pentru prima oara incredibila ei aventura si forta uneia dintre cele mai mari artiste din istoria muzicii pop, se arata intr-un comunicat difuzat de Gallery Books. Volumul face lumina asupra puterii muzicii si a iubirii – „si a importantei ca o femeie sa-si spuna povestea in termenii ei”, a mai transmis editura.

„The Woman in Me” este o uimitoare si emotionanta poveste despre libertate, faima, maternitate, supravietuire, credinta si speranta, continua comunicatul.

„Vreau doar sa-mi primesc inapoi viata”, a spus Britney Spears in fata instantei in 2021. Acum, odata cu lansarea cartii sale, cantareata va face un pas semnificativ catre acest obiectiv, conchide People.

Foto: depositphotos.com