Britney Spears se lupta sa-si repare relatia cu fiii ei adolescenti: „Au un comportament plin de ura fata de mine”

1
De Teodora Tirca
12 aug. 2022

Britney Spears vrea sa lamureasca acuzatiile socante ale fostului ei sot, Kevin Federline, despre relatia ei cu fiii lor adolescenti.

Dansatorul a postat chiar si videoclipuri care o arata pe Britney certandu-se cu cei doi fii.

Vedeta pop a facut cateva declaratii pe Instagram, unde a sustinut ca a incercat cu disperare sa construiasca o legatura puternica cu baietii ei – Sean Preston, 16 ani, si Jayden, 15 – dar ca acestia au luat decizia sa nu o mai vada.

Britney Spears spune ca fiii ei o dispretuiesc

„Imi este greu sa renunt la lucrurile pe care le iubesc cu adevarat… cum ar fi copiii mei”, a spus Spears intr-un mesaj lung transmis miercuri, 10 august. „Abia asteptam sa-mi vad copiii in fiecare saptamana… La inceput au fost cate doua zile pe saptamana, dar am cerut sa ramana mai multe zile… poate trei… dar apoi saptamana urmatoare au stat doar o zi”, a scris ea in postare.

Fanii cred ca Tom Cruise este „blestemat”: Numarul 33 l-a urmarit toata viata

„Da, stiu ca e greu sa te intelegi cu adolescentii, e o varsta dificila, dar exista o diferenta intre a fi nepoliticos si a avea un comportament plin de URA”, a continuat ea. „M-au vizitat, intrau pe usa, mergeau direct in camera lor si incuiau usa!!!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de F5 da Folha (@sitef5)

Cantareata a remarcat ca persoana care ii monitorizeaza timpul petrecut cu fiii ei i-a spus ca baietii prefera sa ramana in camerele lor, ceea ce o revolta pe vedeta.

„Atunci care mai e sensul vizitei lor?! Nu am spus niciodata asta cu voce tare, pentru ca am vrut sa fiu amabila si pentru ca ultima data cand am spus ca nu sunt de acord cu ceva, m-au inchis undeva timp de 4 luni”, s-a plans cantareata.

Brad Pitt are o „lista lunga” de actori cu care nu mai vrea sa lucreze niciodata

„Simt un gol in stomac… ma doare si vreau sa tip!!!”, a continuat ea. „Vreau sa-i scutur si sa le spun sa se trezeasca la realitate, pentru ca eu sunt aici, langa ei! Adolescentii sunt ciudati, nu stiu ce se intampla in capul lor”.

In ciuda obstacolelor, Spears a dezvaluit ca intotdeauna s-a straduit sa fie o mama buna. Ea si-a amintit ca i-a reunit pe baieti cand erau mai mici si au facut impreuna studii biblice, le citea cateva pagini dintr-o carte de rugaciuni si apoi discutau despre ce au invatat.

„Intotdeauna am INCERCAT si INCERCAT si poate de aceea au incetat sa mai vina aici”, a marturisit ea. „Vreau atat de mult sa ma iubeasca, incat poate ca am exagerat. Vara asta mi-au spus: <<S-ar putea sa venim mai putin pe aici>> si m-am purtat ca si cum totul e in regula.”

Zdrobita de decizia fiilor ei, Spears sustine ca l-a sunat pe Federline si i-a explicat situatia. „I-am spus ca baietii nu vor sa mai vina pe aici la fel de mult. Inteleg ca sunt indreptatiti sa ia propriile decizii, dar mi se pare ca sunt foarte duri cu mine”, a mai declarat ea.

Desi Kevin Federline a spus anterior ca nu-si va tine fiii departe de mama lor, Britney nu si-a mai vazut baietii de atunci.

Foto: depositphotos.com