Fanii lui Britney Spears sunt ingrijorati si regreta ca au sustinut eliminarea tutelei: „Nu ne-am gandit la consecinte”

1
De Georgiana Dorobantu
7 dec. 2022

Unii dintre cei mai mari sustinatori ai lui Britney Spears – care au condamnat faptul ca starul s-a aflat multi ani sub tutela tatalui sau – par sa regrete eliberarea cantaretei de sub tutela.

Comportamentul vedetei in varsta de 41 de ani si in special postarile ei haotice de pe Instagram ii ingrijoreaza pe cei mai fideli fani ai sai.

„Sunt profund ingrijorata. Libertatea poate fi foarte periculoasa pentru cineva care nu stie cum sa isi duca viata fara sa fie controlat. Ar fi trebuit sa fim mai constienti de asta atunci cand am sustinut eliberarea de sub tutela. In schimb, am fost atat de nerabdatori sa o eliberam si nu ne-am gandit la consecinte”, a declarat pentru The Post Lauren Mars, una dintre fanele infocate ale lui Spears.

Britney Spears se lupta sa-si repare relatia cu fiii ei adolescenti: „Au un comportament plin de ura fata de mine”

„Postarile ei sunt tulburatoare si foarte confuze, irationale si nebunesti. Ma doare sufletul. Daca isi doreste libertate din partea fanilor, atunci ar trebui sa iasa de pe social media. Postarea unui astfel de continut nu face altceva decat sa-i raneasca fanii”, a adaugat Mars.

Britney Spears publica numeroase fotografii sau filmulete in care apare topless sau complet goala

Postarile lui Britney i-au socat pe fani. Cantareata publica numeroase fotografii sau filmulete in care apare topless sau complet goala. De asemenea, declaratiile ei sunt contradictorii sau lipsite de sens. Weekend-ul trecut, artista a publicat un mesaj pe Instagram in care spunea ca si-ar da viata pentru sora ei, Jamie Lynne Spears, dupa ce nu in urma cu mult timp o ataca si o acuza de faptul ca nu a sustinut-o in perioada dificila.

De asemenea, Britney a publicat o imagine cu fiul sau, Jayden James, in varsta de 16 ani. „As da orice doar ca sa-ti ating fata. Iti trimit dragostea mea. Mamasita”, a scris cantareata, desi in urma cu cateva luni si-a criticat aspru cei doi fii pentru ca refuza sa o vada.

Ea a publicat recent o fotografie in care apare nud, pe o plaja, cu emoji in forma de flori care ii acopereau sanii. Mesajul care insoteste fotografia este dificil de descifrat: „Haide, mama sexy… ia microfonul. Star de film si sotul meu… Ce faceti prietenii mei!!”

Sam Asghari nu s-a casatorit cu Britney Spears pentru averea ei: contractul prenuptial e in favoarea vedetei

Unii dintre fanii ei au comentat ca nu inteleg nimic din mesajul sau.

„Este ca o traducere Google foarte proasta”, a scris un user.

„Pare scris de cineva care nu este intreg la minte… fie ca e treaz sau beat”, a adaugat o alta persoana.

Fanii artistei considera ca aceasta pare sa-si mentina cu dificultate stabilitatea pe cont propriu dupa ce a fost eliberata anul trecut de sub tutela tatalui sau. In urma cu 13 ani, judecatorii au stabilit ca Jamie, tatal cantaretei, avocatii ei si un manager sa detina controlul asupra vietii ei profesionale si personale, precum si asupra averii sale, evaluate la 70 de milioane de dolari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sam Asghari (@samasghari)

Insa in urma acestei hotarari, vedeta a pierdut controlul si asupra multor decizii personale, printre care cea de a renunta la sterilet, de a se casatori sau chiar de a iesi din casa pentru a merge la magazin.

„Are nevoie de medicatie, de indrumare, de sustinere”

„Nu cred ca Britney va fi capabila vreodata sa traiasca normal, sa traiasca liber. Nu are idee cum sa fie libera si cum sa supravietuiasca singura. Este foarte, foarte trist”, a adaugat Mars.

Britney Spears isi scrie povestea: vedeta va lansa o carte pentru care a semnat un contract urias de 15 milioane de dolari

„Cand am auzit marturia ei, mi s-a rupt inima si am urmarit toate noutatile, am citit chiar si documentele oficiale. Pana cand a fost eliberata. Atunci am vazut semnele. Are nevoie de medicatie, de indrumare, de sustinere, vindecare si cursuri de parenting. Ceea ce face este traumatizant pentru copiii ei, dar ea da vina pe oricine altcineva in afara de ea insasi pentru durerea lor”, a declarat o alta fana infocata a artistei, potrivit The Post.

Kevin Federline, fostul sot al lui Britney, a dezvaluit in luna august ca cei doi copii ai lor, Jayden si Sean, isi evita mama si chiar au refuzat sa participe la nunta ei cu Sam Asghari, care a avut loc in luna iunie.

Federline a spus ca fiii lor si-ar fi dorit ca Britney sa renunte la postarile indecente de pe Instagram, pentru ca este dificil pentru ei sa le faca fata.

Foto: depositphotos.com