Sam Asghari ameninta cu „dezvaluiri jenante” despre Britney Spears daca ea nu accepta negocierea contractului prenuptial

1
De Maria Constantin
23 aug. 2023

Sotul cantaretei americane vrea sa obtina mai multi bani la divort decat i se cuvin in baza contractului prenuptial incheiat inainte de casatorie special pentru eventualitatea unei separari.

Actorul din „Family Business”, in varsta de 29 de ani, incearca sa-i forteze mana sotiei sale pentru a obtine concesii dincolo de limitele contractului prenuptial si o ameninta ca in cazul unui refuz va face dezvaluiri compromitatoare despre ea, sustine o sursa citata de Page Six. „Pe asta se axeaza Sam”, a spus aceasta.

Nu se stie cati bani cere Asghari si daca conditiile din acordul prenuptial permit dezvaluirea unor informatii negative.

Totusi, o alta sursa a spus ca echipa cantaretei in varsta de 41 de ani a protejat-o de asta si ca incercarea de a o strange cu usa pe Spears este exclusa. „E santaj si asa ceva nu se va intampla niciodata”, a spus aceasta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sam Asghari (@samasghari)

Spears si Asghari s-au casatorit in California in iunie 2022. Inainte de a face pasul cel mare, ei au semnat un contract prenuptial despre care Page Six a scris atunci ca ar proteja-o pe vedeta americana. „Toti banii pe care ea i-a facut inainte de nunta sunt aparati”, a spus o sursa.

Avocatul Mathew Rosengart, care a ajutat-o sa scape de tutela tatalui ei dupa 13 ani, in noiembrie 2021, a fost implicat in stabilirea termenilor acordului. Dupa ce Asghari a cerut-o de sotie pe Spears in septembrie 2021, fostul procuror federal s-a asigurat in aceeasi luna ca Jamie Spears, tatal artistei, nu va modifica prevederile contractului.

Britney Spears are o avere neta de 70 de milioane de dolari, mare parte din ea ducandu-se pe cheltuielile de judecata si pe sprijinirea celor doi copii pe care ii are cu fostul partener, Kevin Federline – Sean Preston, 17 ani, si Jayden, 16 ani.

Ea a platit anterior 20.000 de dolari pe luna pentru sprijinirea copiilor crescuti de Federline, dar acesta a cerut in mai 2018 o suma de 60.000 de dolari pe luna.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sam Asghari (@samasghari)

Federline, in varsta de 45 de ani, s-a mutat cu cei doi fii in Hawaii la inceputul acestei luni, o miscare despre care s-a speculat ca ar fi o manevra prin care a incercat majorarea platilor pe care le face Britney.

Britney Spears si Sam Asghari divorteaza, la un an si doua luni dupa nunta. Cantareata este acuzata de infidelitate

Legislatia din Hawaii prevede continuarea sprijinului financiar acordat copiilor pana la varsta de 23 de ani daca acestia urmeaza cursurile unei institutii de invatamant acreditate.

Federline, care mai are patru copii, a negat in iunie acuzatiile cantaretei, cu care a fost casatorit intre anii 2004 si 2007. „Multa lume spune o gramada de prostii”, i-a zis el unui reporter in acea perioada.

Acum se pare ca Sam Asghari incearca si el sa profite de pe urma averii vedetei. TMZ a scris miercuri ca acesta a luat decizia de a se desparti dupa ce a aflat ca Britney l-ar fi inselat.

Potrivit documentelor oficiale, Asghari ii cere cantaretei pensie de intretinere, precum si sa-i achite onorariul avocatilor sai.

Foto: Instagram/@samasghari