Britney Spears are probleme medicale complicate, apropiatii ei si fanii sunt ingrijorati

1
De Maria Constantin
20 feb. 2023

Apropiatii artistei sustin ca aceasta nu a depasit complet problemele medicale cu care s-a confruntat in ultimii ani si isi fac griji pentru ea.

Membrii anturajului cantaretei au fost atat de ingrijorati incat au planuit initial o interventie medicala pentru ea, apoi au renuntat la aceasta idee.

Desi isi fac griji pentru ea, sursele contactate de Page Six insista ca aceasta nu este in pericol sa intre din nou sub tutela, chiar daca inca are nevoie de ajutor.

„Nimeni din afara cercului care s-a ocupat de tutela nu stie care este de fapt situatia medicala a lui Britney. Daca lumea ar sti situatia medicala actuala a lui Britney, cred ca s-ar ajunge la concluzia ca problemele ei mintale sunt mult mai severe decat realizeaza oamenii”, a spus o sursa pentru publicatia citata.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BRITNEY 💕✨ (@spearsitic)

„Indiferent de starea sa, nu este neaparat necesar pentru ea sa fie sub tutela. Exista moduri mai putin dure de a face fata”, a adaugat aceasta.

Lungul drum catre libertate

Britney Spears, care are doi copii, a fost plasata sub tutela stricta in 2008, in urma unei crize psihice. Tatal vedetei, Jamie, a preluat prin decizia instantei controlul asupra situatiei ei financiare si a tratamentului medical.

In urma unui val de critici intese, Jamie Spears (70 de ani) a fost suspendat din rolul de tutore in septembrie 2021, cu cateva luni inainte de incetarea acesteia, la presiunile miscarii „Free Britney” initiata de fani. Spears a sustinut ca tatal sau a obligat-o sa lucreze pana la epuizare in Las Vegas si chiar ca a incercat sa o ucida, dand vina pe familia ei pentru agravarea situatiei sale.

Familia artistei a negat acuzatiile, spunand ca a dorit doar sa o ajute. „Orice credeti despre Jamie, in adancul sufletului sau ii pasa de fiica lui si nu cred ca vrea ca informatiile despre starea ei medicala sa fie dezvaluite. Orice a spus Britney despre Jamie, el o iubeste”, a spus o sursa.

„N-am crezut deloc ca Jamie e personajul negativ in aceasta situatie. Cred ca a fost pe nedrept calomniat de oameni care nu stiu nimic despre situatie si n-au nicio legatura cu asta. Urasc s-o spun, dar e posibil ca el sa fi avut dreptate”, a declarat alta sursa care il cunoaste pe tatal vedetei.

„Judecatoarea (Brenda Penny, de la Tribunalul Superior din Los Angeles, n.r.) nu a impus o evaluare cand a incheiat tutela. Asta a fost destul de ciudat”, a continuat sursa.

Judecatoarea a aratat atunci ca nu era necesara o declaratie privind capacitatea mintala a artistei, explicand ca a fost o tutela voluntara.

Britney Spears se lupta sa-si repare relatia cu fiii ei adolescenti: „Au un comportament plin de ura fata de mine”

Avocatul Adam Streisand, angajat de Britney in 2008, dar caruia nu i s-a permis sa o reprezinte in instanta dupa ce judecatoarea a declarat ca ea nu era competenta pentru a-si alege aparatorul, a spus pentru Page Six ca artista era lucida si coerenta in timpul discutiilor lor.

„Simpatizez cu toata presiunea pe care o suporta si sper ca e OK”, a spus Streisand, mentionand o intalnire cu Spears la Beverly Hills Hotel si mai multe convorbiri telefonice. „Senzatia mea a fost ca ea intelegea consecintele actiunilor juridice ale tatalui ei si era capabila sa-mi urmeze sfaturile. Putea sa-si angajeze propriul avocat atunci, desi pana la urma nu i s-a permis”, a spus el.

Fanii au sesizat politia

In septembrie, Spears s-a suparat cand admiratorii i-au invadat viata privata si au inregistrat-o intr-un restaurant din Hollywood. Alti fani au alertat politia pentru a verifica daca vedeta era in regula dupa ce ea si-a sters contul de Instagram. Spears a spus ca fanii au mers prea departe cand au chemat politia.

TMZ a scris recent ca sotul cantaretei, actorul Sam Asghari, impreuna cu managerul si doctorul ei, au decis sa o convinga sa urmeze un tratament si au sechestrat-o intr-o casa din Los Angeles timp de doua luni, temandu-se ca va muri. O sursa a spus pentru Page Six ca interventia nu a mai avut loc pentru ca s-a ajuns la concluzia ca nu era necesara, dupa ce a fost consultata de un medic.

Asghari a confirmat ca operatiunea nu a avut loc, dar nu a negat ca a existat un plan in aceasta privinta. „Sotia mea are controlul deplin asupra vietii ei si va continua sa ia toate deciziile asupra ingrijirii ei indiferent de circumstante. Speculatiile despre sanatatea ei sunt nepotrivite si ar trebui sa inceteze imediat”, a transmis Asghari (29 de ani) intr-o declaratie pentru Access Hollywood.

Britney Spears a negat, la randul sau, ca are nevoie de o interventie medicala. „Mi se face rau cand ma gandesc ca e legal ca lumea sa creeze povesti ca am si murit deja”, a scris ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Artista a adaugat ca face tot ce poate mai bine si ca probabil trebuie sa inceteze sa mai posteze pe Instagram. „E clar ca sunt oameni care nu-si doresc sa fiu bine!!!”, a adaugat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Ulterior, Britney a revenit cu un alt mesaj: „E prea mult negativism si drama in jur… Azi sunt un unicorn fiindca asa vreau sa fiu! De acum port numai diamante adevarate”, a scris aceasta.

Foto: depositphotos.com