Britney Spears a declarat ca adora noua piesa a lui Justin Timberlake

1
De Maria Constantin
7 feb. 2024

Vedeta l-a felicitat pe cantaretul american pentru ultimul lui single si a spus ca regreta ceea ce a scris despre el in volumul sau autobiografic.

Dupa ce vedeta pop a apreciat pe Instagram cel mai recent single lansat de Justin Timberlake, „Selfish”, surse citate de People au spus ca este o mare admiratoare a muzicii lui.

„Sincer, ea chiar ii doreste tot binele. Ii place foarte mult piesa. E o persoana draguta”, a spus o sursa pentru publicatia citata.

„Ii place cu adevarat muzica buna. Era curioasa despre noile lui inregistrari si ii place foarte mult piesa noua”, a spus o alta sursa.

„Britney are o inima buna si ofera multe complimente cand ii place ceva. Intotdeauna spune ce gandeste. Asta e atat de special la ea”, a continuat a doua sursa.

Cantareata in varsta de 42 de ani a apreciat pe Instagram noul single si a doua piesa lansata de Timberlake, „Sanctified”, pe care el a lansat-o in show-ul „Saturday Night Live”.

Britney a mai spus ca isi cere scuze si fata de toti cei care se considera lezati de volumul ei biografic, „The Woman in Me”.

„Vreau sa-mi cer scuze pentru unele lucruri pe care le-am scris in cartea mea. Daca am ofensat vreuna dintre persoanele la care tin cu adevarat, imi pare foarte rau…”, a scris artista.

Ea a continuat: „Vreau de asemenea sa spun ca sunt indragostita de noua piesa a lui Justin Timberlake, ‘Selfish’. E atat de buna si de fiecare data cand ii vad pe Justin si pe Jimmy Fallon impreuna rad de nu mai pot. P.S. ‘Sanctified’ e la fel de tare”, a adaugat cantareata.

Britney Spears crede ca fostul sau sot, Sam Asghari, a colaborat in secret cu tatal ei pentru a mentine tutela

Spears a detaliat in cartea sa de memorii relatia din trecut cu Timberlake, dezvaluind ca a facut un avort pentru ca el nu dorea sa fie tata.

„A fost o surpriza, dar pentru mine nu era o tragedie. L-am iubit foarte mult pe Justin. Mereu m-am asteptat sa avem o familie impreuna candva. Ar fi fost mai devreme decat anticipasem. Dar Justin nu a fost deloc fericit cu privire la sarcina. A spus ca nu era pregatit sa avem un copil in viata noastra, pentru ca eram prea tineri”, a povestit ea.

„Daca ar fi fost doar dupa mine, n-as fi facut-o niciodata. Dar Justin a fost atat de sigur ca nu-si dorea sa fie tata”, a adaugat ea.

Britney a scris si despre experienta avortului. „Pana in ziua de azi, este unul dintre cele mai agonizante lucruri pe care le-am trait in viata mea”, a marturisit ea.

Foto: Shutterstock.com