Britney Spears si Sam Asghari divorteaza, la un an si doua luni dupa nunta. Cantareata este acuzata de infidelitate

1
De Georgiana Dorobantu
17 aug. 2023

Britney Spears a fost fotografiata fara verigheta pentru prima data de la aparitia zvonurilor ca s-a despartit de sotul sau, modelul si actorul in devenire Sam Asghari.

Cantareata in varsta de 41 de ani si modelul de 29 de ani s-au casatorit in iunie 2022, dupa cinci ani de relatie.

Asghari a depus oficial actele de divort miercuri, 16 august, citand ca motiv „diferente ireconciliabile” si trecand data de 28 iulie 2023 ca data separarii, arata informatiile obtinute de TMZ.

Potrivit informatiilor obtinute de Daily Mail, Asghari si Spears s-au despartit dupa „o cearta monstru”, in care el si-a confruntat sotia cu privire la zvonurile conform carora ea ar fi fost infidela.

Britney Spears e gata sa-si spuna povestea: Cand va fi lansat volumul biografic „The Woman in Me”

Britney nu a facut inca niciun comentariu cu privire la divort, dar a distribuit o postare bizara pe Instagram in care spune ca isi va cumpara un cal.

Potrivit documentelor oficiale, Asghari ii cere cantaretei pensie de intretinere, precum si sa plateasca onorariul avocatilor sai.

„Britney ii va scrie un cec lui Sam si asta va fi finalul povestii”

In privinta situatiei lor financiare, avocatul lui Asghari, Neal Hersh, a declarat ca lucrurile trebuie stabilite – desi cuplul are un contract prenuptial „de fier” care are rolul de a-i proteja cantaretei averea obtinuta inaintea casatoriei.

Fanii lui Britney Spears sunt ingrijorati si regreta ca au sustinut eliminarea tutelei: „Nu ne-am gandit la consecinte”

O sursa a dezvaluit pentru publicatia citata ca renegocierea contractului prenuptial este exclusa si ca cel mai probabil „Britney ii va scrie un cec lui Sam si asta va fi finalul povestii”.

Britney Spears a angajat-o pe avocata celebritatilor Laura Wasser, care a reprezentat clienti de top precum Kim Kardashian, Kevin Costner si Johnny Depp.

Ea a mai apelat la ajutorul lui Wasser in anul 2008, atunci cand s-a luptat cu fostul sot, Kevin Federline, pentru custodia celor doi fii.

Britney Spears se lupta sa-si repare relatia cu fiii ei adolescenti: „Au un comportament plin de ura fata de mine”

Spears si Federline, care s-au despartit in 2006 dupa doi ani de casnicie, au impreuna doi baieti – Jayden James, de 16 ani, si Sean Preston, de 17 ani.

Un judecator a dispus ca Britney sa plateasca o pensie alimentara lunara de 20.000 de dolari, o decizie cu care Spears a fost de acord, a spus Wasser la acea vreme, potrivit Mail Online.

Pensia alimentara a crescut la 60.000 de dolari pe luna in 2018, iar Federline a obtinut custodia totala a celor doi copii.

Asghari incearca sa obtina mai multe beneficii financiare

Page Six a dezvaluit ca Asghari incearca sa obtina mai multe beneficii financiare decat cele prevazute in contractul prenuptial si ameninta ca va face publice informatii „umilitoare” despre Britney daca nu este platit.

Insa o sursa a declarat pentru Daily Mail: „Aceste afirmatii sunt absurde si sub nicio forma avocatul ei, care este fost procuror federal, ar lasa vreodata pe cineva sa o santajeze pe Britney Spears.”

Mathew Rosengart, cel de-al doilea avocat al lui Britney, a jucat un rol important in stabilirea termenilor contractului prenuptial la scurt timp dupa ce Asghari a cerut-o pe Britney in casatorie, in septembrie 2021.

Cantareata are o avere neta estimata la 60 de milioane de dolari.

O persoana din anturajul vedetei a declarat pentru New Yorker ca Spears avea o avere mult mai mare la inceputul anilor 2000, dar a fost redusa la numai „cateva milioane de dolari” cand a fost impusa tutela din anul 2008.

Curatela prevedea ca Briteney sa primeasca o alocatie de 2000 de dolari pe saptamana, dar tatal ei se platea singur cu 16.000 de dolari pe luna pentru rolul de tutore legal. La randul lui, avocatul Samuel Ingham III, desemnat de judecator, primea un salariu anual de 520.000 de dolari.

Foto: Instagram/Britney Spears