Sam Asghari nu s-a casatorit cu Britney Spears pentru averea ei: contractul prenuptial e in favoarea vedetei

1
De Maria Constantin
23 iun. 2022

Noul sot al cantaretei a renuntat la pretentiile financiare in cazul unui divort, dovedind cat de mult o iubeste.

„Britney si Sam au semnat un contract prenuptial in favoarea ei. Toti banii pe care i-a facut inainte de nunta sunt protejati”, a spus o sursa pentru Page Six.

Vedeta l-a imputernicit anterior pe Mathew Rosengart, avocatul sau, sa angajeze un avocat specializat in dreptul familiei ca sa pregateasca documentul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sam Asghari (@samasghari)

De ce e important contractul prenuptial

Spears si Rosengart, fost procuror federal, au inaintat in instanta documente prin care sustineau ingrijorarea ca tatal artistei, Jamie Spears, care detinea la acea vreme tutela asupra averii fiicei sale, le va pune bete in roate.

Cateva zile mai tarziu, Jamie, in varsta de 69 de ani, a pierdut tutela asupra vedetei, dupa 13 ani, iar Britney si-a recapatat libertatea financiara in noiembrie anul trecut, iar ca, prin casatorie, Sam Asghari putea capata dreptul la un partaj in lipsa unui contract prenuptial.

Dupa ce Britney (40 de ani) si Ashgari (28 de ani) s-au logodit in septembrie anul trecut, fanii artistei s-au temut ca, data fiind si diferenta de varsta dintre ei si viteza cu care a avansat relatia lor, Sam ar putea sa profite financiar in cazul unui divort.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sam Asghari (@samasghari)

Antrenorul personal transformat in actor a glumit pe aceasta tema pe Instagram Story: „Sigur mi-am facut un contract prenuptial beton ca sa-mi protejez jeep-ul si colectia de incaltaminte in caz ca ea imi da papucii intr-o zi.”

Mireasa fara familie

Britney si Asghari s-au casatorit in urma cu doua saptamani, in cadrul unei ceremonii restranse care a avut loc in curtea din spatele proprietatii ei din Thousand Oaks, California. La eveniment au fost prezente mai multe vedete, printre care Madonna, Selena Gomez, Paris Hilton si Drew Barrymore.

Parintii miresei, Jamie si Lynne Spears, si sora mai mica, Jamie Lynn Spears, nu au fost prezenti. Fiii acesteia, Sean Preston (16 ani) si James Jayden (15 ani), au lipsit, de asemenea.

Britney Spears si Sam Asghari s-au casatorit! Cum si-a imaginat vedeta nunta perfecta

Fratele artistei, Bryan Spears, a fost invitat, dar a decis sa nu vina, intrucat fiica lui avea ceremonia de absolvire in aceeasi zi. Bryan (45 de ani) are o fiica in varsta de 11 ani cu fosta lui sotie, Graciella Sanchez.

„Ambele ceremonii aveau loc cam in acelasi timp”, a spus o sursa pentru Page Six. „Bryan nu putea fi in doua locuri deodata si nu a vrut s-o dezamageasca pe Lexie fugind la o nunta imediat dupa ceremonia unde ea a tinut un discurs special. A vrut sa fie acolo ca sa-si sarbatoreasca fetita”, a mai spus sursa.

O nunta cu cantec

Dar asta a fost cea mai mica problema pentru Britney in ziua cea mare, cand nunta era cat pe ce sa-i fie ruinata de primul sot, Jason Alexander.

Alexander (40 de ani) a transmis pe Instagram Live imagini dinaintea inceperii nuntii si chiar a intrat in cortul in care urma sa se tina cununia, inainte de a fi observat de bodyguarzi. El a sustinut ca Britney l-a invitat, apoi a amenintat ca ii va distruge nunta.

Intrusul a fost imobilizat de garzi, apoi transmisiunea lui pe Instagram Live s-a intrerupt. Incidentul s-a incheiat cu arestarea sa. „Jason Alexander a fost incatusat, luat in custodie si arestat. Transmit multumirile mele Departamentului Serifului din Ventura County pentru raspunsul prompt (…)”, a declarat Rosengart pentru Page Six. „Lucrez indeaproape cu fortele de ordine pentru a ma asigura ca domnul Alexander va primi cea mai aspra pedeapsa prevazuta de lege”, a mai spus avocatul cantaretei.

O sursa a declarat pentru publicatia mentionata ca Britney a fost marcata de acest incident, „dar nu a vrut sa se lase doborata de cele intamplate”.

Artista si Alexander au fost casatoriti timp de numai 55 de ore dupa ce s-au cununat in Las Vegas, in 2004. Dupa cateva luni, castigatoarea premiului Grammy s-a casatorit cu dansatorul de scena Kevin Federline. Ei au divortat in 2007 si au doi copii, Preston si Jayden.

Foto:  Instagram/@samasghari