Britney Spears il critica pe fostul sau iubit, Justin Timberlake, pentru ca „s-a folosit” de numele ei

1
De Cristina Tudor
3 apr. 2022

Chiar daca in trecut a postat pe retelele de socializare video-uri in care apare dansand pe muzica lui, Britney este in prezent suparata pe fostul sau iubit pentru ca i-a „folosit” numele pentru a vinde albumul lui de debut, „Justified”, in anul 2002.

Spears, in varsta de 40 de ani, a postat un mesaj pe Instagram, pe care ulterior l-a sters, in care a vorbit despre persoanele care „au tradat-o”, printre care se numarau mama si sora sa, precum si cel care i-a fost iubit in urma cu 20 de ani.

„Mama ta isi lanseaza cartea exact atunci cand aveai cea mai mare nevoie de ea. Pentru ce? Faima si atentie!”, a scris cantareata.

Lynne Spears, mama lui Britney, a lansat in anul 2008 cartea „Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World” (Prin furtuna: O poveste adevarata despre faima si familie intr-o lume a tabloidelor), in care a dat detalii despre lupta fiicei sale cu paparazzi, precum si cu problemele de sanatate mentala.

In postarea stearsa, cantareata a spus despre Timberlake: „Fostul tau iubit a facut acelasi lucru… si-a lansat primul album folosindu-se de numele tau, sustinand ca l-ai inselat”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AndrewCM2.0 (@andrewmanongdo1)

Britney Spears si Justin Timberlake au format un cuplu din anul 1999 pana in 2002, atunci cand au aparut zvonuri cu privire la faptul ca Britney l-ar fi inselat pe cantaretul pop.

Timberlake, in varsta de 41 de ani, ar fi confirmat aceste zvonuri prin lansarea in acelasi an a hitului „Cry Me a River”. Pentru videoclip, el a angajat un model care sa semene cu Britney, potrivit Page Six.

Diferenta dintre modul in care a fost tratat Timberlake si modul in care a fost tratata Britney in atentia publicului a fost pusa in evidenta in documentarul „Framing Britney Spears”, lansat in februarie 2021.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.