Britney Spears isi scrie povestea: vedeta va lansa o carte pentru care a semnat un contract urias de 15 milioane de dolari

tutela britney spears
1
De Maria Constantin
23 feb. 2022

La doar trei luni dupa procesul care a eliberat-o de tutela tatalui ei, cantareata americana a semnat un contract important.

Britney Spears este pregatita sa-si spuna povestea. Artista in varsta de 40 de ani a semnat un contract in valoare de 15 milioane de dolari cu editura Simon & Schuster pentru a scrie un volum biografic, anunta People.

Deocamdata nu se cunosc mai multe detalii despre acest acord. Informatia, anuntata pentru prima data de Page Six, survine la trei luni dupa ce instanta a pus capat tutelei pe care tatal ei a detinut-o asupra sa timp de 13 ani si e de asteptat ca volumul pe care Britney il va scrie sa contina multe detalii nestiute despre relatia cu familia sa.

Britney vrea dreptate pana la capat

In ultimele luni, vedeta pop a vorbit din ce in ce mai deschis despre distantarea de familia sa – tatal, Jamie, mama, Lynne si sora, Jamie Lynn. Aceasta din urma si-a lansat recent propriul volum biografic.

„Acest mesaj este pentru familia mea… pentru ca m-a ranit mai adanc decat veti sti vreodata!!! Stiu ca tutela ma obliga sa tac, dar tot vreau dreptate!!!”, a scris Britney in octombrie pe contul ei de Instagram. Jamie, Lynne si Jamie Lynn au negat atunci ca ar avea vreo disputa cu artista.

Britney Spears s-a plans in ultimii ani ca a fost supusa unor abuzuri in timpul exercitarii tutelei asupra sa. Ea inca este implicata intr-o disputa juridica cu tatal sau, caruia ii cere sa-i achite cheltuielile de judecata dupa procesul incheiat in luna noiembrie.

In decembrie anul trecut, Jamie Spears, in varsta de 69 de ani, a depus documente in instanta prin care cerea acoperirea cheltuielilor de judecata din averea fiicei sale.

Britney Spears se apuca de treaba: Vedeta lucreaza la primul ei proiect din ultimii 5 ani

La randul ei, Britney a depus documente in luna ianuarie, sustinand ca Jamie a incalcat standardele de conduita stabilite de statul California prin nereguli financiare comise in timpul tutelei. Tatal artistei a sustinut permanent ca in perioada exercitarii tutelei a luat toate deciziile in interesul acesteia.

In timpul audierii din 19 ianuarie, judecatoarea Brenda Penny de la Tribunalul din Los Angeles nu a luat o decizie cu privire la cererea lui Jamie si a stabilit o noua audiere pe 27 iulie.

Scrisoare trimisa de Congresul SUA

Saptamana trecuta, Britney Spears a postat pe Instagram o scrisoare pe care a primit-o de la Congresul SUA, semnata de congresmanii Charlie Crist si Eric Swalwell si care includea o invitatie pentru o intalnire.

Scrisoarea din 1 decembrie 2021 incepea felicitand-o pe cantareata americana si pe avocatul ei, Mathew Rosengart, pentru „victoriile lor istorice”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Britney a scris ca a fost magulita de invitatia primita, explicand ca atunci cand a primit-o nu se afla la nivelul de vindecare la care a ajuns acum.

Cei mai buni aliati: avocatul si iubitul

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sam Asghari (@samasghari)

Britney este fericita ca pe tot parcursul razboiului juridic cu tatal ei a fost sustinuta de partenerul sau, Sam Asghari. Cei doi au sarbatorit pentru prima oara Ziua Indragostitilor ca un cuplu logodit. Artista i-a adus un omagiu iubitului ei intr-un clip postat pe Instagram in care ei apar in timp ce se plimbau cu bicicletele.

„Tipul asta a fost alaturi de mine tot timpul!!! Nu stiu ce m-as face fara el, deci cred ca o sa-l tin aproape putin mai mult… Adica e sexy rau!!!!! Te iubesc @samasghari!!!!”, a scris Britney.

Foto: PR.