Fanii cred ca Tom Cruise este „blestemat”: Numarul 33 l-a urmarit toata viata

1
De Mia Nicolescu
6 aug. 2022

Atenti pana si la cele mai mici detalii, asa cum ar trebui sa fie orice fan infocat, admiratorii lui Tom Cruise au observat o coincidenta destul de ciudata care l-a urmat pe celebrul actor pe parcursul celor trei casatorii ale sale. Unii il numesc “blestem”.

S-a observat, astfel, faptul ca toate cele trei foste sotii (Mimi Rogers, Nicole Kidman si Katie Holmes) aveau aceeasi varsta, 33 de ani, cand s-au despartit de actor si fiecare dintre ele era cu 11 ani mai tanara decat ultima.

Tom Cruise si numarul 33: casatorii si divorturi

Prima casatorie a lui Cruise a fost cu actrita Mimi Rogers in 1987, cand ea avea 31 de ani, iar el 24. Se pare ca Rogers a fost cea care l-a introdus pe Cruise in Scientologie, dar asta nu a facut ca mariajul lor sa reziste prea mult. Cei doi au divortat in februarie 1990, cand actrita avea 34 de ani, insa despartirea s-a produs in ianuarie 1990, cand inca avea 33 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reggie Keyohara III (@rkeyoharaiii)

La momentul despartirii, cei doi au oferit o declaratie comuna: “Desi au existat multe aspecte pozitive in casnicia noastra, au existat unele probleme care nu au putut fi rezolvate nici macar dupa ce am lucrat la ele o perioada de timp”.

Dupa divortul de Mimi Rogers, Tom Cruise a continuat sa joace rolul principal in filmul “Days of Thunder”, alaturi de cea de-a doua sa sotie – Nicole Kidman. Frumoasa actrita avea 23 de ani cand s-a casatorit cu Tom, in decembrie 1990. Cuplul a adoptat doi copii: o fiica pe nume Isabella, in 1992, si un fiu pe nume Connor, in 1995.

Nicole Kidman si Tom Cruise au fost casatoriti timp de 11 ani. In februarie 2001, insa, la doar doua luni dupa ce si-au reinnoit juramintele, iar Nicole avea 33 de ani, actorul a cerut divortul invocand “diferente ireconciliabile”. Divortul s-a finalizat in august 2001, cand actrita implinise 34 de ani.

Katie Holmes, singura care a cerut divortul

Ultima lui casatorie a fost cu Katie Holmes (28 de ani la vremea respectiva), in 2006, la cinci ani dupa despartirea de Nicole Kidman. Cei doi au impreuna o fetita, pe Suri, singurul copil biologic al actorului. In iunie 2012, Katie Holmes cere divortul, dandu-si seama ca sotul ei este sub control deplin al Scientologiei si incearca sa ii controleze si ei viata (fusese obligata sa isi schimbe numele in Kate, avea voie sa joace in filme alese de scientologi, cate un film la doi ani, si avea program fix in care isi vizita parintii). Cu 6 luni inainte sa implineasca 34 de ani.

De ce Tom Cruise „a ales sa nu-si mai vada fiica” timp de 10 ani

Potrivit NY Daily News, 33 este un numar semnificativ in Scientologie. Organizatia initiala de membru al grupului religios, Asociatia Hubbard a Scientologilor, a fost fondata in Phoenix, Arizona, care se afla pe paralela 33.

Numarul este cunoscut si sub denumirea de “Profesor-Maestru”, care reprezinta altruismul si cresterea energiei pozitive a omenirii in numerologie.

Foto: depositphotos.com