Numerologie: Cifra ta norocoasa in anul 2023, in functie de zodie

1
De Cristiana Astefanoaiei
15 ian. 2023

Numerologie 2023: Numarul tau norocos iti va insenina viata in 2023! Am asociat astrologia cu numerologia ca sa vedem cifra ta norocoasa in urmatoarea perioada!

Cifra ta norocoasa in anul 2023! Cum va fi anul pentru tine in functie de Numerologie? Ce semn zodiacal va avea cel mai norocos numar in acest an?

In Numerologie, numarul 7 este considerat extrem de norocos. Daca luam in considerare anul 2023, atunci adunand toate numerele care il compun (2+0+2+3=7)  si rezulta numarul 7. Aceasta cifra are numeroase conotatii misterioase, unele pozitive, altele negative. Tinand cont de asta, 2023 va fi probabil norocos pentru persoanele spirituale. Daca vrei sa faci schimbari in ceea ce priveste iubirea de sine, credinta, practici religioase, acesta va fi anul tau.

Cifra ta norocoasa, conform numerologiei

Sa vedem care va fi cifra norocoasa a fiecarei zodii in 2023!

Cuvantul care te defineste in 2023, in functie de zodia ta. Pentru Scorpion este „iubire”

Berbec

In 2023, nativii din Berbec vor avea noroc cu numerele 9 si 7, care au amandoua puterea de a imbunatati norocul. La aceste date din acest an, poti incepe un proiect mare.

Taur

Cifra ta norocoasa este 6! Pentru persoanele care s-au nascut sub semnul Taurului, numerele 5 si 6 se vor dovedi a fi norocoase. Provocarile care iti apar in cale pot fi solutionate daca iei decizii in aceste date.

Gemeni

Numerele norocoase pentru Gemeni in 2023 sunt 5 si 6, iar in aceste zile poti actiona fara ezitare atunci cand vine vorba de decizii importante in viata.

Rac

Pentru cei nascuti sub semnul Racului in anul 2023, numerele 2 si 6 vor fi favorabile. Daca cumva ai treburi neterminate sau vrei sa incepi un proiect cu dreptul, programarea acestuia pentru una dintre aceste date va fi benefica.

Leu

Daca esti nascuta in aceasta zodie si cauti o zi norocoasa pentru a realiza vreo lucrare importanta in anul 2023, ar trebui sa alegi zilele de 1 si 7 ale lunii, deoarece ambele date vor fi favorabile.

Fecioara

Cifra ta norocoasa corespunde cu cifra anului 2023 si este 7! Numerele norocoase pentru persoanele din zodia Fecioara in noul an sunt 1, 6 si 7, iar fiecare dintre aceste trei numere iti va aduce noroc.

Numerologie: Anul 2023 si semnificatiile lui. Cifra 7 va fi cea care ne ghideaza destinele

Balanta

Pentru persoanele care s-au nascut sub semnul Balantei, numerele norocoase pentru anul 2023 sunt 1 si 9. In aceste date poti incepe orice proiect nou-nout, si va fi de bun augur, sau poti face o achizitie cu aceste numere.

Scorpion

In 2023, Scorpionul va fi binecuvantat cu numerele 1, 3 si 7. Va trebui sa faci un efort si sa folosesti aceste numere atunci cand iei orice decizie importanta in viata ta, in 2023.

Sagetator

Persoanele din Sagetator ar trebui sa acorde atentie numerelor 3, 5 si 8 in 2023. Poti obtine securitate financiara in viata ta prin folosirea acestor numere.

Capricorn

Numerele norocoase pentru Capricorni in anul urmator sunt 3, 4 si 9, care vor aduce succes. Folosind aceste date in 2023, vei face fata provocarilor care pot aparea.

Horoscop 2023 bani. Trei zodii sunt favorizate de astre in sectorul financiar

Varsator

Persoanele cu semnul zodiacal al Varsatorului vor gasi numerele 3, 7 si 9 ca fiind norocoase. Folosirea acestor numere te va ajuta sa ai succes in viata. Odata cu acestea se vor ivi si noi oportunitati.

Pesti

Cifra ta norocoasa este 3! Dar si 9 va fi norocoasa pentru Pesti in 2023, iar acestea te vor ajuta sa depasesti orice provocari sau probleme care ar putea aparea in cariera ta.

Foto: pexels.com