Numerologie: Anul 2023 si semnificatiile lui. Cifra 7 va fi cea care ne ghideaza destinele

1

Interpretarea numerologica a anului 2023. Ce inseamna cifra 7 si cum ne va ghida soarta in urmatoarele 12 luni!

Anul 2023 vine cu o incarcatura numerologica aparte. Primim sanse unice de la viata, iar destinele noastre vor fi puternic influentate de puterea cifrei 7.

De ce 7? Daca adunam 2 + 0 + 2 + 3, obtinem suma 7, un numar a carui semnificatie principala este „introspectia”. Al doilea cuvant cheie pe care trebuie sa il retinem despre numarul 7 este „spiritualitate”.

Numerologie: anul 2023 si semnificatia cifrei 7

Este un an in care ne vom pune pe primul loc dorintele interioare, intangibile, devenind mai putin interesati de lucruri materiale. Numarul 7 are, de asemenea, puterea si magia in sine si are multe semnificatii mari in numerologie. Este considerat ca fiind un numar perfect fara de care nu putem trai.

Care este semnificatia zilei tale de nastere, potrivit numerologiei

Vor fi mai atractive diverse laturi ale educatiei, cum ar fi studiile legate de logica si de stiinta. Spiritualitatea, in functie de cum o intelege fiecare, va fi, de asemenea, importanta. In 2023, invatam sa ne ascultam intuitia, avem ocazia de a fi mai intelepti si mai asezati.

Energia numerologica pentru anul universal 7 rezoneaza cu introspectia. De asemenea, analizarea si gandirea lucrurilor. Un interes sporit atat pentru stiinta, cat si pentru spiritualitate este de asteptat.

Numerologie: anul 2023 in dragoste

Cifra 7 este un numar de inger, iar acest lucru inseamna ca are o energie mai mare decat alte numere. Acest numar este numarul perfectiunii. Acesta este asemanator cu cele sapte minuni ale lumii, cele sapte zile ale saptamanii, aducand un mesaj important de realizare si implinire.

Acest numar simbolizeaza emotii profunde, un gand iluminator care aduce lumina in viata. Nu vom mai apleca urechea la barfe sau la parerile altora, ci ne vom asculta inima.

Daca simti ca acum ai ceva de rezolvat in relatia ta de iubire, in 2023, vei reusi sa spui lucrurilor pe nume. Apare comunicarea sincera si dispare gelozia. Vei putea sa iei decizii calm si asumat.

Daca esti singura, nu cauta relatii ocazionale, ci cauta-ti parteneri cu care ai putea petrece o viata intreaga. Din punct de vedere numerologic, 2023 nu inseamna neaparat sex si pasiune, ci mai degraba o relatie cu implicatii emotionale si amoroase.

Ai ghinion in dragoste? Iata cum sa devii mai norocoasa in amor si sa cunosti partenerul ideal pentru tine

Anul 2023 inseamna schimbari in cariera, din punct de vedere numerologic

Anul universal 7 necesita mai multa atentie in viata ta profesionala. Desi ai multa energie, aceasta poate fi risipita in multe directii si iti poti pierde concentrarea. Relatiile cu colegii sunt armonioase si productive.

Ai grija sa fii organizata si sa nu lasi proiecte neterminate. Este un an care iti cere, ca pentru a avea succes, nu iti permiti sa fii lenesa, ci iti cere sa fii meticuloasa.

Realizarile tale depind de nivelul de dedicare pe care il acorzi sarcinilor de serviciu! 2023 poate fi un an in care vei munci mai mult decat te vei odihni, dar rezultatele vor merita efortul.

10 obiceiuri ale femeilor cu adevarat fericite

Obstacolele din acest an universal 7 ne vor forta sa incetinim si sa fim mai atenti, mai realisti si mai cu picioarele pe pamant. Vibratia cifrei 7 iubeste persoanele care sunt atente, perseverente si care nu fug de responsabilitati.

Trebuie evitate sentimentele de limitare sau constrangere, inflexibilitatea in opinii si gandurile negative care induc adesea stari de rau.

Concluzia pe care o putem trage este ca in 2023 va fi mai important ca niciodata sa dam dovada de responsabilitate si sa incercam sa tinem familia cat mai aproape.

Foto: depositphotos.com